Kim Kardashianin hiusmuutos osoittaa, kuinka paljon pienellä sävyerolla voi saada aikaan – imarteleva tyyli!

Julkaistu:

Hiukset
Tähden tyyli saa haaveilemaan suklaanruskeasta.
Kim Kardashian jakaa Instagram-tilillään kuvan uusimmasta hiustyylistään. Tähti poseeraa pitkissä hiuksissa, jotka ovat paljon totuttua vaaleammat.Tavallisesti joko tasaisen, syvän ja viileän tummanruskeissa tai vaihtoehtoisesti aivan platinablondissa tukassa nähty Kardashian kertoo kuvatekstissä pohtivansa jatkuvasti hiustensa värjäämistä kuvan mukaiseen ruskeaan sävyyn, joten mitä luultavimmin kyseessä on hänelle tyypilliseen tapaan peruukki tai vähintään pidennykset.

Kommenttien perusteella seuraajat ovat samaa mieltä kuin mekin: hieman vaaleampi ruskea on ihana!

Tumma hius voi viedä hehkua kasvoilta

Kuten moni hiusten ammattilainen muistuttaa, hyvin tumma hiusväri ei aina ole se imartelevin valinta.

Muun muassa Qtime Hair Designin toimitusjohtaja ja kampaaja Sanni Wallen on sanonut, että liian tummat hiukset voivat lisätä vuosia kasvoille. Vaalea sen sijaan raikastaa ja keventää. Kun hiuksissa on useaa väriä, saa tukka lisää syvyyttä ja ulottuvuutta.

– Oikeilla väreillä saa ihon hehkumaan. Väärillä valinnoilla taas voi tuoda esiin esimerkiksi tummia silmänalusia tai uurteita entistä enemmän. Sinipohjainen iho kaipaa kaverikseen kylmiä sävyjä ja keltapohjainen iho lämpimiä sävyjä.

Karamelli ja raidat tuovat tukkaan ja ihoon eloa

Takuuvarma keino saada ilmeeseen hehkua ovat puolestaan karamellisävyt ja vaaleammat osiot. Lämpimän sävyiset raidat, liukuvärjäykset, raidoitukset ja muut useampaa sävyä hyödyntävät värjäykset tuovat hiuksiin eloisuutta.
Muun muassa suomalaiskampaaja Anna Olenius on kertonut, että lämpimät sävyt, kuten beige, hunaja ja persikka, saavat ihon näyttämään heleämmältä ja pehmeämmältä. Pehmeä, lämmin ja murretumpi sävy näyttää myös ilman meikkiä luonnolliselta.
Myös Kimin lookista vastaava Chris Appleton hehkuttaa sävyä omalla Instagram-tilillään. Tämän syksyn hiussävy on julkkishiustaiteilijan mukaan suklaanruskea.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt