Tiesitkö, että kynsien muoto vaikuttaa käsien ja sormien ulkonäköön? Näin valitset sopivan mallin

Julkaistu:

Me Naiset
Kynsiammattilaiset neuvovat, miten erimuotoiset kynnet vaikuttavat käsien ulkonäköön, ja millaiset lakkaukset mihinkin muotoon sopivat.
Kun puhutaan kynsien ehostamisesta, usein keskitytään niiden lakkaamiseen ja muuhun koristeluun. Samassa rytäkässä unohtuu, että myös kynsien muoto vaikuttaa varsin paljon siihen, miltä ne saavat kädet ja sormet näyttämään.

Miten kynsien muoto vaikuttaa manikyyrin lopputulokseen?

Huippumanikyristit Jin Soon Choi, Deborah Lippmann ja Sigourney Nuñez kertoivat oman näkemyksensä Harper’s Bazaar -lehdelle. Kokosimme tähän juttuun heidän vinkkinsä kynsien muotoiluun. Näiden tyylien lisäksi kynsimuotojen valikoima on käytännössä loputon – ei ole yhtä ”oikeaa” vaihtoehtoa.

Pyöreät kynnet


Pyöreissä kynsissä kynsinauha ja kynsien kärki ovat pyöreät. Malli saa sormet näyttämään pidemmiltä ja solakammilta. Asiantuntijoiden mukaan pyöreille kynsille passaa oikeastaan millainen lakkaus tahansa.

Ovaalit kynnet


Ovaalit kynnet sopivat Lippmannin mukaan parhaiten erilaisiin lakkauskokeiluihin, ja ne saavat kädet näyttämään siroilta. Ovaalit kynnet ovat kärjestä kapeammat kuin pyöreät kynnet.

Neliömäiset kynnet


Kynnen kärjestä neliömäiseksi taltaksi muotoillut kynnet sopivat Choin mukaan erityisesti niille, joiden sormet ovat kapeat. Mallilla saa sormet näyttämään astetta jämäkämmiltä. Tummat lakkasävyt pukevat niitä erityisen hyvin.

Squovaalit kynnet


Squovaalit kynnet ovat ovaalien ja neliömäisten (englanniksi square) kynsien välimuoto, joissa neliömäisen kärjen uloimpia reunoja on hieman pyöristetty. Nuñezin mukaan malli passaa niin lyhyille kuin pitkille kynsille, koska se on niin neutraali. Hän suosittelee mallille erityisesti tummia lakkoja.

Mantelikynnet


Ovaalien kynsien pidempi versio on Lippmannin mukaan ”seksikäs, solakoittava ja vahva”. Tämä kynnen muoto on juuri nyt trendien perään nuuskivan valinta.

Stilettokynnet


Pitkät, piikikkäät ja dramaattiset stilettokynnet tuovat käsiin taattua huomiota. Ne lakataan usein kuin asusteeksi, jotka vaativat myös huolenpitoa.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Kuumin kynsitrendi juuri nyt on ihanan käytännöllinen – 8 kuvaa todistaa, miten upeilta lyhyet kynnet voivat näyttää

Mitä kynnet paljastavat sinusta ja terveydentilastasi? Listasimme 6 merkkiä

Jos kynnet liuskoittuvat ja halkeilevat, syy voi piillä yhdessä seikassa – 4 tärppiä siistiin lopputulokseen

Kuinka monta kerrosta kynsilakkaa kannattaa ihan oikeasti laittaa? Ammattilainen kertoo toimivan ohjenuoran

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt