Yhdistä kaksi ajankohtaista trendiä ja olet takkimuodin aallonharjalla

Julkaistu:

Tyyliä edullisesti
Takki saa olla nyt muhkea ja villi.
Viime viikolla esittelimme yhden kauden pienistä takki-ilmiöistä, keskellä hämärtyvää syksyä hohtavat hopeiset toppatakit.
Tällä viikolla näyttävien takkien linja jatkuu. Usein etenkin päivittäisessä käytössä olevissa talvitakeissa suositaan hillittyä ja klassista linjaa, mutta jos tyylisi on räikeän persoonallinen, mikset kokeilisi rohkeampiakin värejä ja printtejä.

Eläinkuosit, kuten leopardi, seepra ja käärmeennahka, ovat jälleen pinnalla. Trendi on eksynyt myös muhkeisiin toppatakkeihin.


Muun muassa huippumuotitalo Balenciaga loi huomiota herättävän leopardikuosisen puffer-takin. Ja mitä kalliit edellä, sitä edulliset perässä. Eläinkuosisia muhkutakkeja löytyy monelta ketjubrändiltäkin.

Printtitoppis on niin näyttävä itsessään, että muu syys- ja talvityyli saa suosiolla pysyä yksinkertaisena. Parhaiten sen kanssa toimivat simppelit lookit, kuten farkut ja neulepaita.


Kuvat: ValmistajatViola valitsee joka viikko high fashion -tuotteen ja etsii sille edulliset vaihtoehdot. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt