Tarvitsetko apua hyvään syyspukeutumiseen? Yksi bleiseri, kolme erilaista ihanaa asua

Julkaistu:

3 x tyyli
Bleiseri on erilaisissa muodoissaan ehdoton klassikko. Esimerkiksi näin puet sen nyt.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan, sillä niiden avulla luo helposti erilaisia, tyylikkäitä ja toimivia lookeja.

Syksy on bleisereiden aikaa. Bleiseri on erilaisissa muodoissaan ehdoton klassikko, joka näkyy vaatekauppojen rekeissä kaudesta ja vuodesta toiseen. Perinteisin bleiseri on yksivärinen, pinnalla oleva kuosi puolestaan ruutu, mutta myös tweed-henkinen bleiseri on ehdottomasti klassikkojen listalla.

Vaikka bleiseri itsessään näyttää virallisemmalta, siihen voi yhdistää myös rennot farkut ja tennarit. Tarpeen tullen se käy myös juhlavamman lookin pariksi.

Näin puet klassikon kolmella ajankohtaisella tyylillä.

Leveälahkeiset farkut + valkoinen t-paita + tennarit = 51,99 €

Klassinen bleiseri sopii rentoihin asuihin. Trendikkäät leveälahkeiset farkut, valkoinen t-paita, perustennarit ja ruutubleiseri luovat ajankohtaisen arkiasun.


Pliseerihame + pitsitoppi + käärmekuosiset kengät = 61,94 €

Tweed-bleiseri on täydellinen tuomaan lämpöä, kontrastia ja tekstuuria hienostuneempaankin ja naiselliseen lookiin. Eloisuutta asuun tuovat käärmekuosiset kengät – sisällä pikkukenkinä, ulkona vaikkapa nilkkureina.


Suorat housut + siisti pusero + mustat nilkkurit = 59,99 €

Bleiseri on aina omiaan asiallisessa ja klassisessa housulookissa. Tämän klassisemmaksi ei asu voi muuttua: tweed-bleiseri, valkoinen rusettipaita, tummanharmaat puvunhousut ja mustat nilkkurit.


Kuvat: ValmistajatViola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt