Nyt se on virallista – pikkuruiset hot pantsit tulevat takaisin muotiin

Julkaistu:

Muoti
Nyt täytyy kysyä enää, kuinka sinä aiot pukea ensi vuoden suosikin?
Valitettavia uutisia paljaita reisiä ja tiukkaan verhottuja pakaraposkia kammoksuville: minikokoiset shortsit ovat tulossa muotiin.

Vuosikausia jatkunut leggingstrendi sekä viime kesän pyöräilyshortsivillitys saavat loogista jatkoa, kun musta trikoo puetaan seuraavaksi hot pantseina eli minishortseina.

Luksusmuotitalo Chanel kävelytti ”housut” näytöslavalle huippumalli Gigi Hadidin yllä Pariisin muotiviikoilla tiistaina.


Yhdistä sukkiksiin

Muun muassa muotijulkaisu Harper’s Bazaar ehti jo julistaa hot pantsit palanneeksi. Se ennustaa niiden nousua ensi keväänä ja suosittelee yhdistämään shortsit Hadidin ja Chanelin tapaan mustiin sukkahousuihin ja hieman väljempään yläosaan, kuten rentoon neuleeseen.


Näin vuonna 2007

2000-luvulla vaatekappale on nähty osana tyylikästä lookia esimerkiksi reipas vuosikymmen sitten vuonna 2007, kun näyttelijä Sienna Miller puki pöksyt iltatilaisuuteen – itse asiassa hyvin samaan tyyliin Chanelin lookien kanssa.


Kuumaa jo 70-luvulla

Alun perin minikokoisten shortsien englanninkielinen termi lanseerattiin tiettävästi 1970-luvulla. Historiallisen shortsityylin paluu ei ole yllätys ajassa, jossa menneistä tyyleistä ja aiemmilta vuosikymmeniltä ammennetaan enemmän kuin koskaan.


Pikkupöksyjen uusi tuleminen

Kerroimme jo viime viikolla, että hot pantsit nousivat esiin myös muotijulkaisujen Fashionistan ja Ellen listaamissa muotiviikkojen trendipoiminnoissa. Chanel ei siis ole minishortsiensa kanssa yksin, vaan sama linja näkyi muillakin muotinäytöslavoilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt