Suomenkin kansan mielipiteitä jakanut tyyli jatkaa suosiotaan – katso asukuvat muotiviikoilta

Julkaistu:

Muoti
Lenkkarit ja mekkoko eivät sovi yhteen? Ainakin muotiväki on eri mieltä.
Kuukauden päivät kestänyt muotiviikkokausi taputeltiin eilen loppuun Pariisissa. Koko syyskuun ajan New Yorkin, Lontoon, Milanon ja Pariisin kaduille ja näytöstiloihin kokoontunut muodin kerma on pistänyt tyylillisesti parastaan ja esitellyt omat versionsa uusimmista, suosituimmista ja nousevista trendeistä.

Muotiviikkojen katutyyleistä saatiin bongata esimerkiksi tämän hetken parhaat farkut, paljon hapsuja ja nahkaa, runsaita puhvihihoja ja trendikästä vihreää.

Yhdistä mekko ja lenkkarit

Asujen joukossa näkyi myös pidempään elänyt, yhä hyvässä hapessa oleva tyylisuosikki, joka jakoi kesällä lukijoidemme mielipiteitä. Kirjoitimme heinäkuussa suomalaisten nimeämistä pahimmista tyylimokista, ja tuolloin leningin ja lenkkareiden yhdistelmä nousi esiin.


Äänestyksessämme reilut 9 000 lukijaa kertoi mielipiteensä yhdistelmästä. 64 prosenttia oli sitä mieltä, etteivät lenkkarit ja mekko sovi yhteen.
Lenkkareille mekon kanssa löytyi myös puolustajia.

– Lenkkarit ja tennarit on erottamaton osa trendikästä mutta myös mukavaa pukeutumista. Ihania kuvia upeista yhdistelmistä. Itse en ole edes tajunnut ajatella, etteikö tämä olisi ihan normaalia settiä myös Suomessa. Ruotsissa näin kuljettiin jo toistakymmentä vuotta sitten. Olen mekkoihminen. Aion kopioida noita kuvien settejä heti! kommentoi eräs.

Samaa mieltä tuntuvat olevan kansainväliset tyylivaikuttajat. Tältä mekko-lenkkarilookit näyttävät nyt.


Muista asiantuntijoiden suositus

Trendilenkkareiden voisi kuvitella olevan myös jaloille ihanteellinen muotivillitys. Asiantuntijat kuitenkin huomauttavat, että jalkojen hyvinvoinnin kannalta parhaissa kengissä pohjat ovat mahdollisimman ohuet, sillä paksut pohjat voivat esimerkiksi passivoida jalkaterän lihaksia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt