Meghan ja Vickan pukeutuivat samantyylisiin mekkoihin – kumpi on suosikkisi?

rac

Julkaistu:

Tyylit
Kuninkaalliset pukeutuivat mätsääviin mekkoihin.
Kun kääntää hetkeksi ajatukset viime kesään ja kuninkaallisten tyylinäytteisiin, tulee mieleen ainakin yksi asia: kukkamekot.

Erityisesti Ruotsin sekä Britannian hovin jäsenillä nähtiin toinen toistaan kauniimpia leninkejä, joista inspiroitui moni suomalainenkin.

Lue lisää:
Vaikka perinteistä kukkaloistoa sopii jatkaa vaatevalinnoissa vaikka pitkälle paukkupakkasiin, on syksy jättänyt jo jälkensä kuninkaallisten asuvalintoihin.

Muun muassa äitiyslomalta palannut herttuatar Meghan ikuistettiin alkuviikolla maksimekossa, joka on kaikkea muuta kuin röyhelöinen taikka tyttömäisen värikäs.


Etelä-Afrikassa edustusmatkalla oleva Meghan oli valinnut ylleen löysähkön, khakinsävyisen mekon. Syksyistä tunnelmaa huokuvan tyylin kruunaavat vaaleat avokkaat ja huivi, jonka tuore äiti on kietonut päänsä ylle vieraillessaan moskeijassa.


Muun muassa Hello!-lehti on kertonut, että Meghanin yllä Etelä-Afrikan edustusmatkalla nähty mekko on peräisin STAUD-verkkokaupasta. Sillä on hintaa 325 dollaria eli vajaa kolmesataa euroa.


Meghan ei suinkaan ole ainoa kuninkaallinen, joka on ottanut vuodenajan maanläheiset värit haltuunsa.

Hyvin samantyylisessä lookissa bongattiin aiemmin myös prinsessa Victoria. Nainen edusti Norjassa vaaleanbeigessä, nilkkoihin ulottuvassa mekossa. Huomaa tummempaa ruskeaa oleva vyö, Meghanin tapaan vähäeleiset avokkaat – sekä hittikuosilla varustettu laukku!


Meghanin ja Vickanin lookit osoittavat sen, että syksyn lämpimät teemavärit saavat näkyä myös pukeutumisessa. Inspiroidu kuninkaallisista vaikka näin:

Ota kantaa

Kumman look oli suosikkisi?

Victoria 86% Meghan 14%
Ääniä yhteensä 10639

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt