Tällaisiin trendeihin tulemme pukeutumaan seuraavaksi – otatko vastaan ilolla vai kauhulla?

Julkaistu:

Muoti
Käynnissä olevilta muotiviikoilta voi bongata nyt ensi kevään kuumimpia muoti-ilmiöitä. Ainakin näistä yhdeksästä tyylistä ennustetaan tulevia hittejä.
Muun muassa muotijulkaisut Fashionista ja Elle ovat jo ehtineet koota parhaillaan käynnissä olevilta muotiviikoilta näkyvimpiä trendejä ja tehdä omat ennustuksensa kevätkauden hittityyleistä.

Kokosimme joukosta tuoreet ilmiöt, näkyvimmät trendit ja monenlaisia tunteita herättävät luomukset. Päätä itse, mitä näistä siirrät kevätsesongilla vaatekaappiisi.

Mustavalkoinen graafisuus

Graafiset mustavalkoiset kuviot näkyvät useammassa kevätmallistossa. Esimerkiksi pilkut, seeprakuosi ja salmiakkiruudut ovat ensi kevään valintoja.


Hapsut

Hapsut ovat nyt kaikkialla! Ne näkyvät jo muotiviikkovieraiden katutyyleissäkin, mutta runsaana myös kevätmuodissa.


Minishortsit

Valmistaudu entistä pienempiin pöksyihin. Hot pantsit eli tiukat minishortsit ovat muodin mukaan pian taas in.


Liivit

Liivien uudesta tulemisesta kerroimme jo viime viikolla. Vuosituhannen alun hittivaate tulee takaisin kohinalla.


Korsetit

Korsetit ovat näkyneet esimerkiksi julkkisten pukeutumisessa viime vuosina, mutta nyt ne nostetaan jälleen esiin omana trendinään. Korsettimaisuus voi näkyä vaikutteena vaatekappaleessa, kuten mekossa, mutta myös kirjaimellisesti korsettimallisena yläosana.


Laventeli

Kevään hittiväri ei taida olla kenellekään enää yllätys: laventeli jatkaa vuosien voittokulkuaan taas ensi keväänä. Vieläkö jaksat innostua?


Kuplahelmat

Tervetuloa takaisin, kuplahelmat! Helmatyyli muistetaan viimeisimpänä 2000-luvun ensimmäiseltä vuosikymmeneltä. Ensi keväänä sitä tulee muotitalojen mukaan näkymään niin pitkissä kuin hyvin lyhyissäkin hameissa ja mekoissa.


Ruudut

Ruutu on ollut yksi vahvimmista hittikuoseista pari viime sesonkia. Se ei poistu vieläkään. Tuoreiden tulkintojen mukaan ruutukuviossa leikitellään vahvoilla väreillä.


Pyöräilyshortsit

Viimeisenä muttei vähäisimpänä: ei, pyöräilyshortsien aikakausi ei todellakaan ole ohi. Erilaisia, eri värisiä ja eri mittaisia jalkoja nuolevia shortseja näkyi monessa mallistossa. Veikkaamme, että ensi vuonna pyöräilyshortsit kuuluvat Suomessakin jo muuallekin kuin festarityyliin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt