Julkkisten uusin hiusvillitys on tässä – tuttu takavuosilta

Julkaistu:

Me Naiset
Vieläkö muistat soman tukkatyylin?
Viime aikoina yksi jos toinenkin hiustyyli menneiltä vuosikymmeniltä on tehnyt paluun. Esimerkiksi kiharainen otsis, kreppitukka, ja shag-leikkaus ovat jälleen täysin varteenotettavia vaihtoehtoja – oikeastaan jopa muodikkaita. Uusin retrotrendi muistuttaa 1990-luvusta, joskin sen juuret ovat jo 1960-luvulla.

Tyylitietoiset julkkikset ovat viime aikoina hurahtaneet joukolla reilusti käännettyihin latvoihin, kertoo Refinery29-sivusto. Trendi on yllättävä tulokas polkkatukkainnostuksen keskellä, mutta toivotamme sen mielihyvin tervetulleeksi.

Tyyli toteutetaan nyt kääntämällä latvoja näyttävästi ulospäin. Yleisimmin sillä on lisätty draamaa puolipitkiin hiuksiin. Malli Hailey Bieber taisi olla ensimmäisiä, jotka ottivat trendin omakseen. Tässä Haileyn tyylinäyte toukokuisesta Met-gaalasta.Räppäri Cardi B on luottanut tyyliin jo useamman kerran.Myös Jennifer Lopez vaikuttaa ihastuneen käännettyihin latvoihin.Myös kunnolla sisäänpäin taivutettuja sovelluksia on nähty. Kim Kardashian West on kokeillut molempia tapoja.

Games of Thrones -sarjasta tutun Sophie Turnerin valinta on sisäänpäin taivutettu tyyli.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Näillä et voi mennä vikaan! 8 hiusmallia, jotka ovat aina muodissa

Sileät hiukset suoraan suihkusta – lopeta pyyhekuivaus, jos haluat päästä tukanlaitossa helpolla

”Ohuthiuksinen on usein kampaajan suosikkiasiakas” ja 6 muuta asiaa, jotka kampaaja haluaisi sinun tietävän ohuista hiuksistasi

Ihana lettikampaus onnistuu lyhyempäänkin tukkaan! Katso kuvat 10 tyylistä, jotka toimivat kaikille pituuksille

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt