Katso, kuinka ihanasti farkkuhame puetaan syksyllä! 3 täydellistä asua

Julkaistu:

3 x tyyli
Sininen farkkuhame on kaikessa rentoudessaan tyylikäs ja monikäyttöinen vaatekappale.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan, sillä niiden ympärille saa koottua helposti erilaisia lookeja.

Kun materiaali tai vaatemalli on ollut muodissa vuosikymmeniä, ei se enää kuulu ohimenevien trendien joukkoon. Näin voisi sanoa käyneen monelle farkkukankaiselle vaatekappaleelle, muun muassa farkkuhameelle. Simppeli, mini- tai polvimittainen, sininen farkkuhame on kaikessa rentoudessaan tyylikäs ja monikäyttöinen vaatekappale, ja siitä löytyy monia malleja jokaisen tyyliin ja kropalle sopivana.

Farkkuhame toimii sekä asiallisessa ja hienostuneessa tyylissä kuin rennosti stailaten. Farkkuhame mielletään perinteisesti kesävaatteeksi, mutta siitä on iloa paksujen sukkahousujen kanssa ympäri vuoden.

Näin puet farkkuhameen nyt.

Muhkea neule + polvisukat + loaferit = 69,94 €

Tyylikäs syyslook syntyy muodikkaasti leikatusta ja muhkeasta konjakinruskeasta neuleesta, farkkuhameesta, polvisukista ja mustista loafereista.


Valkoinen paitapusuero + saappaat = 64,99 €

Farkkuhame sopii täydellisesti myös hienostuneisiin ja klassisiin asukokonaisuuksiin yhdessä valkoisen paitapuseron, mustien sukkahousujen ja mustien saappaiden kanssa.


Keltainen neulepaita + paksupohjaiset tennarit = 49,99 €

Denim on tietenkin omiaan rennoissa ja nuorekkaissa lookeissa. Syksyyn farkkuhameen voi stailata vaikkapa rohkean keltaisella neuleella ja trendikkäillä paksupohjaisilla lenkkareilla.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt