Himoituimmat kynnet ovatkin nyt lyhyet – kuvat osoittavat, miten ihanalta käytännöllinen trendi näyttää

Julkaistu:

Me Naiset
Kaunis manikyyri sopii myös lyhyisiin kynsiin.
Kynsivillitykset tuntuvat usein edellyttävän kynsiä, joiden pituus melkein huimaa päätä, tai ainakin uusimmat manikyyrit esitellään reilun mittaisissa kynsissä. Uusin trendi on kuitenkin virkistävä poikkeus.

Kuvapalvelu Pinterestin tuore trendiselvitys kertoo, että nyt kiinnostavat nimenomaan lyhyet kynnet. Haut termillä ”short nails” ovat nimittäin 46 prosentin nousussa.

Muitakin merkkejä pätkäkynsien tulemisesta on ollut nähtävissä. Herttuatar Meghan" class="person">Meghan ihastutti käytännöllisellä kynsityylillään Archie-vauvan syntymän jälkeen, ja syksyn muotiviikoillakin monissa näytöksissä suosittiin lyhyttä mittaa.

Ilmiö ilahduttaa erityisesti ilmojen viiletessä. Kädetkin tarvitsevat jo lämmikettä, ja lyhyet kynnet ovat huomattavasti pitkiä kätevämmät hanskojen kanssa. Toki ne ovat muutoinkin huomattavasti käytännöllisemmät, varsinkin jos ei ole tottunut rakennekynsiin.

Lyhyidenkään kynsien ei todellakaan tarvitse olla tylsät. Trendistä innostuneena Me Naiset kokosi yhteen kahdeksan inspiraatiokuvaa, jotka näyttävät, kuinka upealta manikyyri voi näyttää lyhyissä kynsissä:

Muodikkaiden toffeen ja ruosteen sävyjen yhdistelmä raikastuu valkealla.Nämä värikkäät kynnet antavat energiaa syksyyn.Kulta ei ole liian juhlava arkeen, kun kynsien pituus on maltillinen.Sinitaivasta kuvastavat kynnet ovat unenomaisuudessaan suorastaan hurmaavat.Tämä tyyli sopii taiteilijasielulle.Eläinkuoseista eniten pinnalla on nyt kilpikonnakuvio.Sievä minimalistinen tyyli on todella viehättävä.Pastellisävyjen ja kullan yhdistelmä näyttää yllättävän hyvältä.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Tavallinen nainen laittoi ensimmäiset rakennekyntensä – 12 asiaa, joista kukaan ei varoittanut etukäteen

Mitä kynnet paljastavat sinusta ja terveydentilastasi? Listasimme 6 merkkiä

Älä revi! Näin poistat geelikynnet kotikonstein

Levittyykö kynsilakka epätasaisesti? Yksinkertainen kikka ratkaisee ongelman

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt