Ovatko tässä ensi vuoden isoimmat meikkitrendit? 6 tyyliä, jotka on nähtävä

Julkaistu:

Me Naiset
Vuoden 2020 olennaisimmista meikkitrendeistä on saatu esimakua maailmalla järjestetyillä muotiviikoilla.
Ensi kevään ja kesän trendejä esitellään parhaillaan maailmalla järjestettävillä muotiviikoilla. Tärkeimmistä tapahtumista New Yorkin ja Lontoon muotiviikot on jo ehditty viettää kokonaisuudessaan.

Muotinäytöksissä nähtyjen tyylien perusteella voi jo ennustaa ensi vuoden olennaisimmat meikkitrendit. Kas tässä katsaus tulevaan:

Meikki kuin akvarellimaalaus

Jo alkuvuodesta alettiin puhua maalauksellisesta vesivärimeikistä, jossa värejä ikään kuin laveerataan reilusti pitkin kasvoja. Jos tyyli tuolloin vaikuttikin lähinnä muotikuviin sopivalta, on ilmiö sittemmin paisunut laajempaan mittakaavaan. Ennustamme, että unenomainen meikki on ensi kesän suosikkityyli niin festareille kuin hääjuhliin.

Väriläiskät katseenkiinnittäjinä

Väreissä ei muutoinkaan säästellä. Akvarellimaisen tyylin lisäksi kirkkailla sävyillä taiteillaan tarkkarajaisia yksityiskohtia, kuten palkkimaisia luomivärejä ja näyttäviä rajauksia. Näissä väri saa mieluusti olla ennemmin intensiivinen ja tasainen kuin läpikuultava.

Luonnollinen look

Luonnollisuuden ylistys jatkuu ja toimii vastapainona näyttäville meikkityyleille. Ensi vuonnakin ehostuksessa voi siis hyvin nojata mottoon vähemmän on enemmän – miten ihanan helppoa!

Vahvat silmänrajaukset

Näytöksissä on nähty runsaasti myös paksusti mustalla rajattuja silmiä. Lienee syytä siis odottaa, että rajaustyyleissä ollaan parhaillaan menossa voimakkaampaan suuntaan.

Mustat huulet

Musta etsiytyy myös huulille. Musta huulipuna ei kuulu enää vain goottityyliin, vaan se tuodaan tähän päivään pitämällä muu meikki minimalistisena.

Kirkas huulipuna + luonnolliset ripset

Jos mustaan tarttuminen hirvittää, perinteinen punainenkin on suosiossa. Kirkkaan huulipunan kanssa meikki saa olla muutoin mahdollisimman luonnollinen. Edes ripsiväriä ei tarvita, vaan kirkkaat huulet saavat olla pääosassa.

Kimalluskimara

Myöskään kimallemeikkitrendi ei ota väistyäkseen – päinvastoin. Kimalletta nähdään niin hienojakoisena glitterinä, näyttävinä strasseina kuin muunkinlaisina ratkaisuina. ”Bling bling” on tyypillisesti värillistä, mutta myös perinteisempää kultaa ja jopa mustaa säihkettä on luvassa.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Tässä se on: maailman helpoin ja nopein tapa meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat

Miten olisi skarppi polkka tai kreppitukka? Katso kuvakooste syksyn suurimmista hiustrendeistä

Trendimeikki, joka sopii ihan jokaiselle: näin tehdään väritön meikki

Liikaa ryppyjä siistiin silmämeikkiin? Meikkitaiteilija kertoo, millaisella luomivärillä onnistut

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt