Jos et halua, että finnejäsi huomataan, yllättävästä meikkiniksistä voi olla apua – Spice Girlsin meikkaaja jakaa salaisuutensa

Julkaistu:

Me Naiset
Tässä kikassa ei turvauduta peitevoiteeseen.
Spice Girls oli aikanaan monelle meistä paitsi lapsuuden suosikkibändi, myös loputtoman inspiraation lähde tyyliasioissa. Mel C:n sporttikuteista Gerin voimakkaan punaisiin huuliin ja Emman suloisista saparoista Victorian pikkumustiin – spaissareiden muotivillityksiä seurattiin joukolla. Ei tyttöbändin tyyli tietenkään ihan itsestään syntynyt, vaan apuna oli ammattimeikkaaja Karin Darnell.

Darnell paljastaa Popsugar-sivustolle, että häneltä meni vaivaiset 20 minuuttia saada koko viisikko esiintymiskuosiin.

Johtuiko se siitä, että tyttöbändi näytti jo valmiiksi kutakuinkin täydelliseltä? Darnellin mukaan ei. Vahvat meikit, stressaava työ ja hormonit pikemminkin tarkoittivat, ettei etukäteen voinut tietää, missä kunnossa spaissareiden ihot milloinkin olivat.

– Elämme nyt manipuloidussa todellisuudessa, mutta tuolloin ei ollut filttereitä vaan päivänvalo. Niinpä jos jollakulla oli näppyjä, ja yhdellä tytöistä todella oli, minun piti muuntaa heidän tyylejään sen mukaan, Darnell sanoo.Tuskin kovinkaan monelle on kuitenkaan jäänyt spaissareista päällimmäisenä mieleen finnit. Darnell kertoo, että hänellä oli yllättävä kikka, jonka ansiosta huomio ei kiinnittynyt näppyihin.

Hän ei jumahtanut peittämään näppyjä meikki- ja peitevoidekerroksilla, vaan ohjasi huomion jonnekin muualle, usein silmiin tai huuliin.

Näyttävän silmä- tai huulimeikin ansiosta ihon kunto oli toisarvoisessa asemassa. Muistanet spaissareiden näyttävät silmänrajaukset, kunnon sumusilmät ja hohteen silmien sisänurkissa? Vahvasti rajatut huulet sekä ruskean ja kirkkaanpunaisen huulipunan? Kaikki näistä kuuluivat Darnellin niksipalettiin.Vaikka jotkut Spice Girls -tyylit saavat tänä päivänä kulmat kohoamaan, olivat ne aikanaan kuuminta ikinä. Niksiä voi onneksi soveltaa myös millä tahansa muulla mieleisellään näyttävällä meikkityylillä.

Tärkein opetus lienee kuitenkin, ettei ole niin vakavaa, vaikka finniä ei halutessaankaan saisi piilotettua. Kuten Darnell sanoo, meikkaamiseen voi ylipäänsä suhtautua huumorilla:

– Olen edelleen ehdottomasti sitä mieltä, että jos et voi nauraa sille, miltä aikanaan näytit, et ole oikeastaan saavuttanut mitään.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Näpit irti! Kasvoissa on yksi kohta, josta ei saisi puristaa finniä

Tuliko näppy otsaan vai leukaan? Tämän finnien sijainti kertoo elimistön epätasapainosta

Vanupuikko on kohdannut voittajansa! Ammattilaisniksi ripsaritöhryjen siistimiseen

Miten kipeästä, ihon alle jumittuneesta finnistä pääsee eroon? Vaivaan vain yksi pikaratkaisu

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt