Näin ihanalta kesämekko voi näyttää syysasussa! Katso kolme helppoa tyyliä

Julkaistu:

3 x tyyli
Kaiva lempimekkosi kaapista ja pue se syksyyn näin.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta – ja vuodenajasta – toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat vaatekaapin perustan: niiden ympärille voi luoda tyylikkään lookin edullisestikin.

Parhaita klassikkoja ovat vaatteet, joiden käyttö ei rajoitu vain muutamaan kuukauteen. Lyhytikäisiä ovat helposti Suomen säissä luonnollisesti kesävaatteet, joiden sesonki kestää vain pari kesäkuukautta.

Klassikon leiman ansaitsevat kuitenkin kauniit ja elegantit kesävaatteet, joiden käyttöä vai laajentaa pitkälle syksyyn, jopa talveen asti. Tähän kategoriaan mahtuu esimerkiksi pitkähihainen ja -helmainen maksimekko. Se on vilpoinen kesäsäillä, mutta talvella sen alle voi piilottaa paksut sukkahousut ja päälle pukea neuleen ja takin.

Esimerkiksi kukkaprintit toimivat etenkin nykytrendien mukaan läpi vuoden, kun niitä tasapainottavat lämpimät materiaalit, kuten villakangas, ja halutessa talvikauden pukeutumiselle ominaiset murretut tai tummemmat värit.

Kesämaksimekko voi olla syksyn luottovaate! Näin puet sen.

Tekonahkatakki + paksupohjaiset nilkkurit = 53 €

Nahkatakki ja paksupohjaiset maskuliiniset nilkkurit sopivat täydellisesti tasapainottamaan naisellista röyhelökukkamekkoa.


Pitkä villakangastakki + mustat korkonilkkurit = 64,94 €

Hienostunut syyslook syntyy maksimittaisesta kesämekosta, villakangastakista ja mustista korkokengistä. Näiden kenkien kanssa voi myös huoletta pukea nykymuodin mukaan sukkahousut.


Laatikkomallinen takki + valkoiset tennarit = 58 €

Myös syksyllä saa leikkiä väreillä. Yhdistä kirjavaan kesämekkoon syksynkeltainen retrohenkinen takki ja paksupohjaiset tennarit.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt