Herttuatar Catherinen uusi hiustyyli kerää kehuja – tästä tukasta kannattaa ottaa mallia nyt

Julkaistu:

Hiukset
Catherinen hiukset näyttävät saaneen syyspäivityksen. Sekä lyhyempi pituus että lämpimämpi väri ovat hyviä ideoita monelle.
Cambridgen herttuatar Catherinen tavaramerkeistä tunnetuimpia ovat kiiltävät ja runsaat, huolitellut kiharat. Vuosia suhteellisen samanlaisessa hiustyylissä edustanut Catherine tunnetaan aina yhtä upeasta tukastaan.
Yleensä herttuattaren suortuvat hehkuvat tummanruskeana ja pitkänä. Tuoreissa kuvissa syyskuun alulta hiukset ovat kuitenkin tavallista vaaleammat, lämpimämmän ruskeat, astetta lyhyemmät ja rennommin stailatut.


Uudistuneen näköisen hiustyylin huomasivat muotimediat ympäri maailmaa, ja moni kehui Catherinen lookia syksyisen raikkaaksi. Muun muassa Elle ja Harper’s Bazaar nostavat hiustyylin kauden tukkainspiraatioksi. Mirrorissa puolestaan pohditaan, onko tavallista vaaleamman näköinen sävy peräisin kampaamosta vai taannoisen aurinkoloman tuotosta.


Kolme imartelevaa kikkaa

Niin tai näin, tyylistä voi ottaa mallia omien hiusten syysuudistukseen. Catherinen esimerkistä huomaa välittömästi kolme tapaa raikastaa koko ilmettä hiusten avulla.

Latvojen pätkäiseminen lyhyemmäksi freesaa tukan heti. Hieman lyhyempi pituus on monelle imarteleva vaihtoehto.
Lämmin värisävy tekee ilmeestä puolestaan monessa tapauksessa hehkuvan ja nuorekkaan. Esimerkiksi kampaaja Anna Olenius kertoi juuri, että lämpimät sävyt, kuten beige, hunaja ja persikka, saavat ihon näyttämään heleämmältä ja pehmeämmältä. Pehmeä, lämmin ja murretumpi sävy näyttää myös ilman meikkiä luonnolliselta.

Kolmas kikka liittyy hiusten muotoiluun. Catherinellakin useasti nähdyt, täydellistäkin täydellisemmät kiharat eivät aina ole paras ratkaisu. Kampaus näyttää nimittäin modernimmalta heti, kun muotoilurautakiharaa ei viekään aivan latvaan asti.


Viimeiset sentit hiussuortuvasta kannattaa jättää kihartamatta, sillä kihara näyttää paljon luonnollisemmalta, kun latva jää suoraksi, vinkkaa muun muassa kampaaja Jaana Mäyrä jutussamme.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt