Loistava väline luomivärin levittämiseen on ilmainen ja aina mukana – näin levität luomivärin sormin

Julkaistu:

Me Naiset
Meikkitaiteilijat kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, jos levittää luomivärin sormin.
Tänä päivänä pelkästään silmämeikin tekemiseen on saatavilla jos jonkinlaisia meikkisuteja. Jos runsaudenpula kuitenkin vaivaa, voi hyvillä mielin luottaa välineeseen, joka meillä on omasta takaa: omiin sormiin.

On kuitenkin muutama seikka, jotka kannattaa tiedostaa, jos aikoo levittää luomiväriä sormin. Meikkitaiteilijat jakavat Allure-lehden artikkelissa parhaat vinkkinsä luomivärin käyttämiseen sormin.

1. Sormin ei saa aikaan tarkkaa jälkeä

Sormet soveltuvat parhaiten pehmeän, koko silmäluomen laajuisen jäljen tai yhden värin keskittymän tekemiseen. Näihin tarkoituksiin meikkitaiteilijat itsekin käyttävät mielellään käsiään. Tarkkarajaisesta cut crease -meikistä näppeihinsä tukeutuvan on turha haaveilla.

2. Puhtaus on puoli meikkiä

Kun työstää silmien ympärysaluetta, on tärkeää, että kädet ovat puhtaat. Likaisista käsistä voi pahimmillaan saada pöpöjä silmiin.

3. Kannattaa suosia vaaleita sävyjä

Tummilla mattaluomiväreillä on kaikkein vaikein saada siistiä jälkeä aikaan, kun käyttää levitykseen sormiaan. Sen sijaan vaaleammat, kirkkaat kiilto- tai kimallussävyt on helpompi häivyttää, eikä niitä käyttämällä saa niin helposti aikaan häiritseviä väriviiruja tai -laikkuja.

4. Koostumuksella on väliä

Perinteinen puuterimainen koostumus ei välttämättä ole sormitaiteilijalle se helpoin vaihtoehto.

Sen sijaan ammattilaiset neuvovat valitsemaan käyttöön voidemaisen tai nestemäisen luomivärin tai kätevän luomiväripuikon. Puikon kanssa työskentely on kaikkein helpointa, sillä siitä väriä voi levittää suoraan luomille, minkä jälkeen riittää, kun häivyttää rajat.

Myös voidemaisia tuotteita on helppo levittää sormin. Nestemäisellä koostumuksella puolestaan saa aikaan kaikkein kestävimmän lopputuloksen. Nestemäiset tuotteet ovat myös monipuolisia: kerrosten määrästä riippuen niillä saa aikaan kaikkea ohuesta sävyn häivähdyksestä intensiiviseen väriin.
  • Katso videolta, kuinka ammattimeikkaaja tekee silmämeikin yhdellä voideluomivärillä ja sormilla!

5. Levitä luomiväri ennen ripsaria

Jos laitat luomiväriä sormin, on iso mahdollisuus, että saat sitä myös ripsiisi. Kun laitat ripsivärin vasta silmämeikin valmistuttua, vältät luomivärin rippeet ripsissä.

6. Eri sormet eri tarkoituksiin.

Se, mitä sormia kannattaa käyttää, riippuu halutusta lopputuloksesta.

Jos käytät vain yhtä väriä, suosi nimetöntä ja keskisormea. Nimetön on hellempi ohuelle silmänympärysiholle, joten pyöräytä sitä luomivärissä ja töpötä väriä sen jälkeen kohtaan, jossa haluat sen erottuvan voimakkaimmin. Käytä keskisormea häivyttämiseen.

Jos kuitenkin haluat käyttää useampaa eri väriä, tulevat etusormi, nimetön ja pikkurilli tarpeeseen. Koska etusormella saa kerättyä eniten väriä, aloita levittämällä vaalein sävy sillä. Heikompi nimetön sopii hyvin häivytykseen. Pikkusormella puolestaan saa kokonsa puolesta aikaan tarkinta jälkeä, joten sillä voi lisätä tumminta väriä ripsien rajaan. Näin saa aikaan sumusilmämeikin pelkillä sormilla.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Liian raskaat yläluomet kissarajauksen tekemiseen? Tekniikka, jolla onnistut riippumatta silmiesi muodosta

Meikkaatko sinäkin ensimmäisenä ihon? Ei kannattaisi, sanoo meikkitaitelija ja kertoo syyn

Tässä se on: maailman helpoin ja nopein tapa meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat

Menikö silmänrajaus taas tuhraukseksi? Etsi silmien muodolle oikea tyyli

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt