Terissä todella on eroja! Testasimme karvanpoistohöylät eri hintaluokista, paras olikin miesten tuote: ”Jämäkkä ja terävä”

Julkaistu:

Testattua
Miesten parranajoon tarkoitetuista teristä paljastui yllättävän hyviä vaihtoehtoja myös nelikymppiselle naiselle. Taisipa niiden joukosta paljastua myös varsiterien testivoittaja.
Terissä on eroja, kuten viineissä! Sen havaitsee, kun testaa koko joukon erilaisia karvanpoistovälineitä.

Kuinka suuri merkitys on merkillä tai sillä, onko höylässä teriä 3, 4 vai 5? Entä toimisivatko myös naisten säärille, bikinirajalle ja kainaloille miesten parranajoon tarkoitetut terät?

Kokeilimme marketeista ja tavarataloista löytyviä höyliä ja partateriä naisten karvanpoistoon. Näin eri hintaluokkien ja valmistajien sheiverit pärjäsivät.

Pirkka Naisten ihokarvanpoistaja, 5-teräinen

”Entistä tarkempaan ja hellävaraisempaan ajoon”, lupaa tuotepakkauksen teksti. Sen voi allekirjoittaa! Viisiteräinen, pyöreäksi muotoiltu karvanpoistaja liukuu ihon yli lempeästi ja nipsaa mukanaan karvat myös kainalokummuista ja nivusista. Kestää useamman käyttökerran.


Gillette Venus Embrace Sensitive, 5-teräinen

Viisiteräinen ihokarvanpoistaja on hyvä perusterä kovaan käyttöön. Se leikkaa karvan jämäkästi ja pehmentää ihon aloeveralla. Varressa olevat nystyrät saavat terän pysymään hyvin kädessä.


Pirkka Naisten varsiterä, 3-teräinen

Tämä miellyttää ensi kosketuksesta saakka. Karvat irtoavat tarkasti ja liikkuvan pääosan ansiosta ne saa mukavasti ajettua myös kainaloista. Kestää useamman käyttökerran. Jatkoon!


BIC 3 Sensitive miehille, 3-teräinen

Kolmiteräisen partahöylän vieminen iholle mietityttää. Mitäs jos sillä saa heti nirhaista itseensä haavan? Käy päinvastoin – ihastun miehille tarkoitettuun terään heti. Se on jämäkkä ja terävä, eikä karvan karvaa jää iholle. Herkimpiä kohtia ei tarvitse liiaksi rassata, mikä säästää ihoa.


Gillette Venus Tropical, 3-teräinen

Kauniilta näyttää, mutta pliisulta tuntuu. Pyöreä pää tekee ajelun kumpuisilta alueilta helpommaksi ja trooppinen tuoksu on viehättävä. Mutta mutta: ihan kuin karva ei lähtisi kunnolla, ellei ihoa hinkkaa terällä pitkään. Karva tuntuu myös kasvavan todella nopeasti takaisin.


Cien Lady 5, 5-teräinen

Viisiteräinen ja muhkeapäinen karvanpoistaja yllättää iloisesti. Leveät, kosteuttavat nauhat terässä pehmentävät ihoa ja saavat terän liukumaan sujuvasti. Muotoilun ansiosta terällä saa tavoitettua ne haastavimmatkin katvealueet esimerkiksi kainalossa. Terän mukana tulee myös kätevä pieni säilytyslaatikko, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan vaikka matkalle.


Iisi naisten kertakäyttöinen terä, 4-teräinen

Tuntuu vähän turhankin iisiltä. Karvat lähtevät kyllä, mutta terä tuntuu iholla ja kädessä kankealta. Taidan nirhaista sillä pienen haavankin. Kainaloiden ajaminen tuntuu erityisen vaivalloiselta. Tätä en ehkä valitsisi.


Pirkka miesten 3-teräinen varsiterä

Katkaisee karvat kyllä ja ajaa tarkasti, mutta jotain jää puuttumaan. Ehkä itseä vain miellyttää tietynlainen napakkuus terän varressa, sillä tämän terän varsi on kovin hennon tuntuinen. Naisten vastaava vaihtoehto miellytti enemmän.


Gillette Blue3 Smooth, 3-teräinen

Tämä ei innosta. Bikinirajaa saa rassata toden teolla, jotta karvat saa pois. ”Virkistävä kokemus”, sanotaan pakkauksessa. No jaa.


Gillette Fusion 5 miehille, 5-teräinen, VOITTAJA!

Nyt taisi löytyä testivoittaja! Ihanan painava varsi ja veitsenterävä teräosa, joka kuitenkin lipuu joustavasti herkimpien alueiden yli. Yksi terä kestää monta ajokertaa. Lopputulos ihanan sileä. Plussaa siitä, että pakkauksessa on kaksi terää.


Cien Men Shark 5 Blade, 5-teräinen

Tässä on yksi piirre, joka alkaa ärsyttää heti: terä pitää epämiellyttävää, vinkuvaa ääntä. Tuntuu, että sillä on myös vaikea saada karvoja ajettua bikinialueelta. Plussaa jämäkästä varresta.

MyStyle julkaisee kauneusaiheisia testejä joka torstai. Kaikki testijutut löydät täältä. Seuraa meitä myös Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt