Miltä näyttää syksyn suosittu vaatekombo? Jokainen muodikas kokeilee tätä

Julkaistu:

Muoti
Mekko ja bootsit – siinä tämän syksyn himoittu asukokonaisuus.
Käynnissä olevat New Yorkin muotiviikot ovat osoittaneet, että tämänhetkisiin trendeihin kuuluu hyvin monenlaisia muotivillityksiä, kuten neonvärejä, housupukuja ja mekkojen korkeita kauluksia.

Lue lisää:
Koska viime aikoina etenkin erilaiset mekkotyylit ovat olleet kovassa huudossa, ei ole mikään ihme, että myös hulmuavia helmoja on bongattu Nykin kaduilla runsain mitoin.

Mielenkiintoista on se, että sen sijaan, että mekoissa korostuisi yksinkertaisuus, näyttää niissä trendaavan päinvastoin suurieleisyys ja hyvin romanttiset tyylit. Mekko saa näkyä kauas ja olla helmaltaan runsas!


Muotiviikoilla nähdyissä tyyleissä myös kengät mätsäävät. Kaikki pitkähelmaisen romanttisen mekon pukeneet muotivaikuttajat ovat valinneet jalkaansa pitkävartiset, helman alle katoavat saapikkaat.


Pitkien ja ryppyvartisten nahkasaappaiden lisäksi syksyn hittikenkinä ja herkkien mekkojen kavereina nähdään cowboy-tyylisiä saapikkaita.

– Varsinaisia bootseja näkee murto-osalla, mutta saappaisiin halutaan ehkä solkia tai sellainen kärki kuin cowboy-bootseissa, Toimiva tyyli -yrityksen stylisti Kati Vasell kuvaili tällöin Ilta-Sanomille.

Käytännöllisyydestä ei tingitä

Parasta mekon ja saappaiden naisellisessa yhdistelmässä on se, että asu ei vaadi juuri muuta ollakseen tyrmäävä ja hurmaava.

Kombo on myös käytännöllinen. Metti Forssell vinkkasi viime keväänä, että polvimittaisen hameen ja pitkien saappaiden alle on helppo piilottaa viileämmillä ilmoilla vielä sukkahousut.
Sama pukeutumiskikka pätee myös muotiväen suosikkiasuun!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt