Jennifer Lopez puki viikossa 10 lyömätöntä asua – onko viisikymppisen tyyli parempi kuin koskaan?

Julkaistu:

Tyylit
Viihteen supertähti Jennifer Lopez ei esittelyjä kaipaa. Mutta hänen viimeisimmät tyylinsä kaipaavat!
Jennifer Lopez, 50, on astellut paparazzien ja kuvaajien kameroiden eteen viimeisten seitsemän päivän aikana toinen toistaan paremmissa asukokonaisuuksissa. Hyvien tyylien tykitys saavutti eilen tiistaina huippunsa, kun tähti nähtiin yhden päivän aikana kaikkiaan kolmessa erilaisessa, katseita keräävässä ja kiinnostavassa lookissa.

Lopez tunnetaan kurveistaan ja usein seksikkäistä, paljastavista ja piukoista vaatevalinnoistaan, mutta viimeisimmät asut tihkuvat ennen kaikkea tyyliä. Kokosimme kymmenen asua yhteen.

Nudea päästä varpaisiin

Lopez kuvattiin eilen tiistaina New Yorkissa nuden sävyjä ja alusvaatemaisuutta yhdistelevässä asukokonaisuudessa.


Huipputrendikästä farkkua

Samana päivänä hän puki ylleen koko asun tummasta denimistä. Farkku kuuluu hetken muotisuosikkeihin, ja Lopezin kokeileva look on varmasti yksi tähden kaikkien aikojen trendikkäimmistä.


Klassikkoja twistillä

Päivän kolmas asu koostuu muokatuista klassikoista. Kamelinruskea takki on ikisuosikki, mutta J. Lon valinta on moderni. Minimekko leikittelee perinteisellä ruutukuosilla, ja kengät ja laukku ovat mahdollisimman ajattomat. Huomaa mekon korkea kaulus, joka on nyt todella ajankohtainen!

Simppeliä mutta näyttävää

Yksi viikon herkimmistä asuista on valkoinen olkaimeton haalari leveillä lahkeilla, vyöllä ja röyhelöyksityiskohdalla. Tyyliin kruunaa siloteltu hiustyyli.


Haalari täynnä asennetta

New Yorkissa nähtiin myös musta haalari, joka ei kaipaa näyttävyydessään seurakseen asusteita tai edes viimeisteltyä kampausta.


Koko asu samaa sävyä

Hillittyjen ja maanläheisten sävyjen joukossa nähtiin myös suloinen väripilkku, kokovaaleanpunainen asu. Kaikkien vaatekappaleiden sama sävy on nyt trendikäs tyylivalinta.


Astetta parempi kaupunkilook

Viime perjantaina Lopez kuvattiin shoppailemassa Monacossa. Tästä tyylistä kannattaa painaa mieleen ainakin värimaailma, yläosan ihastuttava kuosi, helppo kampaus ja hiusten pinniyksityiskohta.


Keltainen iltapuku-unelma

Viikonloppuinen punaisen maton look esiteltiin jo aiemmin jutussamme. Kultaisen keltaista iltapukua ei voinut olla tuijottamatta uutuusleffan kutsuvierasensi-illassa.

Säihkyvää ja tyylikästä

Toinen juhlatyyli oli tummanpunainen ja, kuten musta haalarikin, täynnä paljetteja. Yltiönaisellisen iltapuvun olemus on kuitenkin aivan toinen kuin asennehaalarissa.


Lomamatkan ihanin asu

Lähdetkö syksyllä tai talvella lomalle? Kopioi Lopezin käsittämättömän ihana lomatyyli omaan matkalaukkuusi!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt