Suomalaisilla on nyt uusi hittivaate, jota hamstrataan marketista

Julkaistu:

Pukeutuminen
Tunikoita rakastaviin suomalaisiin vetoaa nyt uusi markettimuodin tulokas.
Suomalaiset tunnetaan tunikoita rakastavana kansana. Tunikat näkivät kuumimmat hetkensä 2000-luvun alussa samaan aikaan, kun leggingsvillitys alkoi, mutta vielä viime syksynä K-Citymarketin pukeutumisen ostopäällikkö Katja Lehtilä kertoi, että markettivaatetuksen hittituotteita ovat mekot ja tunikat.
Nyt Prisma kertoo tuoreessa tiedotteessaan uudesta vaatehitistä, jonka myynti on ”lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin”.

Kyseessä on pitkä hupparimekko, joka tuo mieleen välittömästi talvisemman version tunikasta.


– Näiden tuotteiden myynti on ollut alkusyksystä erittäin vilkasta, paljastaa valikoimapäällikkö Nina Paavilainen S-ryhmän vähittäiskaupasta tiedotteessa.

Muodikas huppari

Prisma huomauttaa tiedotteessaan, että huppareihin on jo totuttu työpukeutumisessa esimerkiksi peli- ja IT-alalla.

Myös muotimaailmassa huppari on ollut kuumaa kamaa jo muutaman vuoden. Kerroimme hupparin uudesta tulemisesta kolme vuotta sitten syksyllä 2016.

Toimii myös mekkona

Suomalainen markettimuodin ja pitkän hupparinkaan ostaja ei ole muotikansan pukeutumiseen verrattuna täysin hakoteillä. Muotiviikoilla maailman tyylikkäimmissä ja trendikkäimmissä kaupungeissa nähdyt pukeutujat ovat pukeneet hupparin viime sesonkeina useasti mekoksi.

Tähän tyyliin:


Pitkän hupparin voi yhdistää myös hameeseen, housuihin tai shortseihin.


Trendikäs huppari on ”liian iso”

Pitkiä huppareita on nähty muodissa ja vaatekaupoissa ennenkin. Niitä näkyi esimerkiksi leggingseihin yhdisteltynä ”nollarilla”, 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä, jolloin naisten hupparilook oli vartalonmyötäisempi kuin tänä päivänä.


Tällä hetkellä hupparimuoti on ylisuurta. Muun muassa viimeisimmät trendit nopeasti tavallisille kuluttajille tuovien vaateketjujen Zaran ja H&M:n syysmallistoissa hupparit ovat suurimmaksi osaksi oversize-mallisia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt