Tyttäret pukeutuvat nyt samalla tavalla kuin äidit nuorina: Cindy Crawfordin ja Kaia Gerberin tyylit vuosilta 1996 ja 2019 ovat kuin samasta puusta

Julkaistu:

Tyylit
90-luvun vaikutteet näkyvät muodissa vahvasti.
Kaia Gerber, 18, on yksi tämän hetken tunnetuimmista mallikasvoista. Häntä seuraa kuvapalvelu Instagramissa 4,6 miljoonaa ihmistä, ja hän on kävellyt jo monena sesonkina suurimpien muotitalojen näytöksissä ja esiintynyt tunnetuimpien brändien kampanjoissa.

Kaia tunnetaan myös huippumalli-äitinsä Cindy Crawfordin, 53, ansiosta. Äidin ja tyttären yhdennäköisyyttä on vaikea olla huomioimatta, ja parivaljakko liikkuu usein yhdessä.

Crawford onnittelee tytärtään Vuoden malli -tittelin saamisesta viime joulukuussa.
Ulkonäön samankaltaisuuden lisäksi viime aikoina huomio on kiinnittynyt myös kaksikon samankaltaiseen tyyliin. Tällä hetkellä Crawford ja Gerber pukeutuvat eri tavalla, mutta nuoren Gerberin tyyli vuonna 2019 muistuttaa erehdyttävästi nuoren Crawfordin tyyliä 90-luvulla.


Tyylien yhdennäköisyys ei ole ihme: ysärimuoti on noussut parin viime vuoden aikana trendien ykköskastiin.

Lue lisää:
Tällä hetkellä inspiraatiota omaan pukeutumiseen voi siis hakea sekä äideiltä että tyttäriltä, joiden nuoruuspukeutuminen muistuttaa erehdyttävästi toisiaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt