Hailey Bieber on pukenut jo kaikki syksyn parhaat kengät: Tältä ne näyttävät – katso esimerkkiasut

Julkaistu:

Muoti
Tältä trendikkäät kenkätyylit näyttävät nyt.
Hailey Bieber tunnetaan nykyisin poptähti Justin Bieberin vaimona, mutta trendejä ja muotimaailmaa seuraaville 22-vuotias huippumalli oli jo aiemmin tuttu ennen kaikkea hyvästä, kokeilevasta tyylistään.
Nyt muotisivusto Who What Wear huomauttaa, että nainen näyttää viimeisimmillä tyyleillään täydellistä esimerkkiä syksyn kenkämuodista. Tähden kenkävalinnat ovat kuin suora listaus kauden trendikkäimmistä jalkineista.

Kokosimme Haileyn kuusi tuoretta tyyliä yhteen ja nappasimme kenkävinkit ketjubrändien tarjonnasta. Tällaisia kenkiä trendikkäät pukeutujat suosivat nyt.

Valkoiset nilkkurit

Valkoinen on jo toista vuotta nilkkureiden hittiväri. Hailey Bieber puki teräväkärkiset ja piikkikorkoiset nilkkurit, mutta trendin voi toteuttaa hillitymmälläkin mallilla.


Cowboy-bootsit

Jos tulevalle syksylle pitäisi valita yksi muodikkaiden must-hankinta, olisivat ne cowboy-bootsit. Näyttävät saappaat jakavat mielipiteitä, mutta pinnalla ne ovat joka tapauksessa.


Turkoosi väri

Kauden yllättäjä on turkoosi värivalinta. Hailey puki trendisävyn pistokkaina, mutta muutkin pikkukengät näyttävät hyvältä tässä värissä.


Mustat sukkanilkkurit

Ovatko sukkamalliset nilkkurit todella tulleet jäädäkseen? Jo kolme vuotta sitten alkanut trendi näyttää edelleen ajankohtaiselta. Valitse makusi mukaan joko kapeat tai tukevat korot.


Mustat chunky-sneakerit

Möhkälelenkkareiksi ristityt ronskit ja paksupohjaiset lenkkitossut ovat huipputrendikkään ja mukavuudenhaluisen paras valinta. Nämä kengät yhdistyvät mihin tahansa asuun vuoden ympäri.


Sidotut nilkat

Yksi kenkien, lahkeiden ja nilkkojen trendeistä näyttää tältä. Väljät housunlahkeet sidotaan nyt tiukasti joko erillisellä nauhalla tai kenkien nyöreillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt