3 ihanaa arkiasua syksyyn – nappaa helpot tyylivinkit talteen!

Julkaistu:

3 x tyyli
Haalareita ei tarvitse unohtaa loppuvuodeksi kaapin perälle. Näin puet klassikkovaatteen syksyyn ja talveen.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan – niiden ympärille on helppo luoda erilaisia asukokonaisuuksia edullisestikin.

Kesäklassikoita voi hyödyntää myös syksyllä ja jopa talvella. Esimerkiksi kesän klassikkomateriaaleihin kuuluva pellava toimii viileämmilläkin säillä. Myöskään haalareita ei tarvitse unohtaa loppuvuodeksi kaapin perälle. Klassinen haalari toimii oikein asustettuna monenlaisissa asuissa monissa sääoloissa.

Kun kesällä haalarin kaveriksi riittävät sandaalit ja hellehattu, viileämpinä kuukausina alle voi pukea neuleen tai vaikkapa paitapuseron. Kaikista kylmimmillä säillä alle voi piilottaa myös sukkahousut.

Haalari on luottovaate, jonka ympärille on helppo koota sekä rentoja, trendikkäitä että hienostuneita asukokonaisuuksia. Näin stailaat sen.

Neule + nilkkurit = 55,94 €

Simppeli mutta supertyylikäs syysasu syntyy klassikkohaalarista, muhkeasta mustasta neuleesta ja mustista nilkkureista.


Pilkullinen paita + tennarit + samettipanta = 46,94 €

Haalarilook voi olla myös leikkisä: pilkkupaita, mustat tennarit ja keltainen samettihiuspanta tuovat pirteyttä ajattomaan haalariin.


Valkoinen paitapusero + loaferit = 47,95 €

Klassikko sopii aina yhteen muiden klassikkojen kanssa – pellavahaalari, valkoinen paitapusero ja tumman viininpunaiset loaferit luovat hienostuneen ja elegantin asukokonaisuuden.


Kuvat: ValmistajatViola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt