Vilautteluvaaran voi ratkaista näinkin! Miljoonien seuraama Ludovica puki iltapuvun alle monien kammoksumat pöksyt

Julkaistu:

Tyylit
Moni suostuu näyttäytymään ihonvärisissä alushousuissa vain visusti kodin seinien sisäpuolella, mutta miksei niitä voisi pukea punaiselle matollekin.
Pelkästään kuvapalvelu Instagramissa parin miljoonan ihmisen seuraama Ludovica Pagani edusti hiljattain Venetsian elokuvajuhlilla. Italialainen vaikuttaja ja DJ valitsi ylleen punaiselle matolle punaisen iltapukuluomuksen, joka istuu täydellisesti julkkisten vallitsevaan suosikkityyliin: pukuihin huippukorkeilla halkioilla.
Puvun halkiot nousevat sekä edestä ja takaa että molemmin puolin korkealle yli lantion ja vesirajan.


Kun moni muu tähti on jättänyt tässä vaiheessa puvun alta väistämättä näkyvät alushousut kokonaan kotiin, Pagani vältti vilauttelun takuuvarmalla alushousuvalinnalla. Halkioiden alta paljastuivat kunnolla peittävät hipster-malliset ihonväriset pöksyt, jotka varmistavat sen, ettei halkioita ja helmoja tarvitse varoa liikkuessa.


Housut olivat hyvin oletettavasti huolellisesti suunniteltu osa muotiluomusta, mutta mikään ei estä ottamasta lookista mallia omaan pukeutumiseen. Jos mekossa tai hameessa on olemassa vilautusvaara, pue alle puuteriset pikkuhousut reilulla kangasmäärällä ja olet kuin suoraan salamavalojen valaisemalta punaiselta matolta.


Ja sitten vain valitsemaan: jättääkö asun alta vilkkuvat alushousut kokonaan pois, valitako tarkoituksella huomiota herättävät pikkupöksyt vai pukeako jotain ihan muuta kuin nivuset paljastavat halkiot?

Ota kantaa

Toimiiko Paganin tyyli?

Kyllä 57% Ei 43%
Ääniä yhteensä 15198

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt