Paitapuseroiden ykkönen on tässä – yhdistele luottovaate kolmella eri tavalla

Julkaistu:

3 x tyyli
Sinivalkoinen pystyraita näyttää paitapuserossa upealta. Yhdistele vaatekappale vaikka näin!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa.

Paitapusero kuuluu ehdottomasti klassikkojen top kymppiin. Valkoinen on sävyistä klassisin, mutta pian perässä tulevat myös muut ajattomat vaihtoehdot, kuten kapea sinivalkoinen pystyraita.

Tämäkin paita on hienostunut, ajaton ja todella monikäyttöinen. Raidallisen paitapuseron voi tietenkin yhdistää perinteisesti vain suoriin yksivärisiin housuihin, mutta tästä paidasta on paljon muuhunkin. Siihen voi yhdistellä lisää kuoseja, neuleita tai vaikkapa haalarin. Paitapusero sopii niin loppukesän lämpimiin säihin kuin syksyn viimaankin.

Kun paidassa satsaa vielä laatuun, kestää se käytössä pitkään!

Sinivalkoraidallinen paitapusero Selected Femme 69,99 €.

Sinivalkoraidalliset suorat housut + mustat nilkkurit = 55,94 €

Nyt on tyylikästä käyttää kuoseja päästä varpaisiin. Yhdistä klassiseen sinivalkoiseen paitikseen lisää samaa raitaa housujen muodossa ja viimeistele asu simppeleillä nilkkureilla.

Taatusti näyttävää sekä persoonallista!


Beige neulehame + beiget tennarit = 44,99 €

Rento loppukesän look syntyy raitapaidasta, neulehameesta ja sävyyn sopivista tennareista. Trendikästä mutta ihanan mukavaa!


Musta haalari + käärmekuosiset korkokengät = 55 €

Raidallinen paitapusero sopii myös tyylikkään mustan haalarin alle. Hienostuneen lookin voi viimeistellä vaikkapa käärmekuosisilla korkokengillä.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt