Oletko pannut merkille? Tämä harvemmin otsikoissa paistatteleva kuninkaallinen hurmaa upealla tyylillään

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Jordanian kuningattaren t-paita-look ihastuttaa.
Vaikka Suomi ei monarkia olekaan, kiinnostavat Euroopan kuninkaalliset myös meitä – eivätkä vähiten tyyliensä suhteen. Hoveissa on omat pukeutumissääntönsä, mutta siitä huolimatta tavalliset ihmiset voivat inspiroitua ja ottaa mallia Meghanin, Madeleinen, Katen ja Victorian vaate- ja kauneusvalinnoista.

Lue lisää:
Muotitietoisia kuninkaallisia löytyy kuitenkin tämän maanosan ulkopuoleltakin. Oletko esimerkiksi kiinnittänyt huomiota Jordanian kuningatar Raniaan?

Pian 49 vuotta täyttävä nainen bongattiin kotimaansa muotitapahtumassa varsin rennossa ja nuorekkaassa lookissa, jollaista ei hovin jäsenten yllä aina näe.


Rania oli valinnut ylleen sinisen pliseerihameen ja kuvioidun t-paidan, joka on mielenkiintoisesti kuvitettu kahden miehen siluetilla sekä kukilla, jotka mätsäävät täydellisesti hameen kanssa.

Tarkempi katsaus kuningatar Ranian, kuningas Abdullah II:n puolison, tyyliin osoittaa todeksi sen, mitä jo epäilimmekin: kyseessä on upeasti pukeutuva nainen.
Monista kuninkaallisista poiketen Ranialla on henkilökohtainen Instagram-tili, jota hän päivittelee ahkerasti. Lisäksi kuningatar ylläpitää omaa YouTube-kanavaa, jolla hän haluaa kumota islamiin liittyviä ennakkoluuloja.
Ranian päällä nähdään usein myös vähän erikoisempia kuoseja, jotka hän kantaa tyylillä ja taidolla.
Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt