Kardashian-klaanin siskokset pukeutuivat lähes identtisiin mekkoihin – pieni yksityiskohta pukee täydellisesti kurveja

Julkaistu:

Mekot
Valkoinen mekko on nappivalinta lämpimän loppukesän juhliin. Kylie ja Khloé näyttävät kaksi erilaista esimerkkiä siitä, miltä mekkotyyli voi näyttää.
Puhtaanvalkoinen tiukka mekko on valehtelematta juhlapukeutumisen klassikko. Se henkii naisellisuutta ja tekee asukokonaisuudesta upean ja raikkaan, vaikka asusteisiin, kampaukseen ja meikkiin ei ehtisi tuhlata paljoakaan huomiota.

Kardashian-Jenner-klaanin kuopus Kylie Jenner, 22, todisti äskettäin punaisella matolla, kuinka ylivertainen tämä mekkolook on.


Vartaloa nuoleva, nilkkoihin ulottuva leninki on kiistatta näyttävä, muttei välttämättä jokanaisen ensimmäinen valinta. Se saattaa näet tuntua jopa liian rohkealta.

Myös Jennerin 35-vuotias sisarpuoli Khloé Kardashian näytti hiljattain mallia siitä, miten kulttimekkoa rokataan ja tyylillä. Hänet bongattiin kadulta hyvin samantyyppisessä asussa kuin Kylie – on korkkarit, tukka kiinni nutturalla sekä vähänlaisesti koruja.

Hänen mekossaan on kuitenkin oma yksityiskohtansa: rypytys.


Rypyt on sijoitettu vatsan ja reisien seudulle, joten ne voivat auttaa myös piilottamaan turvotusta tai kehon kohtia, joita ei piukassakaan mekossa tahtoisi liiaksi kohdentaa muiden katseiden alaisiksi.

Silti Khloén asu selvästi imartelee hänen kurvejaan ja näyttää kaiken hyvän lisäksi mukavalta päällä.


Inspiroiduitko enemmän Kylien vai Khloén mekosta?

Oli miten oli, keräsimme kahdeksan kauneinta valkoista mekkoa. Vielä ehdit pukea mekon yllesi loppukesän juhlahumuun!

Näin luot (rypytetyn tai rypyttömän) tyylin

Ota kantaa

Kumman tyyli miellyttää enemmän?

Kylien 31% Khloén 69%
Ääniä yhteensä 1437

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt