Laulaja Halsey puki päälleen vähintäänkin mielenkiintoiset farkut, eikä hän ole ainoa – nämä pöksyt jakavat takuulla mielipiteet

Julkaistu:

Farkut
Ovatko kuviofarkut hitti vai huti?
Trendejä tulee ja trendejä menee, mutta vierivät vuodet ovat todistaneet ainakin sen, että yksi vaatekappale pysyy muodin aallonharjalla itsepäisesti.

Jep – puhumme tietysti farkuista. Toisin sanoen noista jokamiehen ja -naisen housuista, joista näkee jos jonkinmoista variaatiota ja jotka istuvat täydellisesti niin kiireiseen arkeen kuin viikonlopun hulinoihin.

Aikojen saatossa meillä ja maailmalla on kohautettu esimerkiksi reikäfarkuilla ja housuilla, jotka viipottavat melkein maassa asti. Hetki sitten Kendall Jenner herätti hämmennystä väärinpäinfarkuilla.
Hiljattain laulaja-lauluntekijä Halsey, oikealta nimeltään Ashley Nicolette Frangipane, 24, puolestaan hurmasi tyylitietoiset kuvioiduilla pöksyillään. Hän edusti MTV Music Video Awards -gaalan jatkoilla yhdessä ystävänsä Bella Hadidin kanssa, joka tämäkin oli sonnustautunut farkkuihin.


Laulajatähti ei suinkaan ole ainut laatuaan. Monet muutkin julkimot ovat inspiroituneet persoonallisesta housumuodista ja valinneet ylleen farkkuja, joissa on mitä ihmeellisimpiä kuvioita.

Se, ovatko nämä housut ihania vai mauttomia, lienee täysin katsojan päätettävissä. Huomiota ne joka tapauksessa taatusti herättävät!

Eivätkö nämä housut saakin aikaan tietynlaisen déjà-vun?

Vaistomme ovat ihan oikeassa, sillä kuviofarkut eivät ole mikään uusi ja ihmeellinen juttu. Niitä on näet nähty myös takavuosien, eritoten 2000-luvun alun tyylivaikuttajien yllä.


Aika näyttäköön, päihittävätkö nämä byysat suosiossaan reikäiset farkut tai vaikkapa nahkahousut.

Ota kantaa

Innostuitko kuviofarkuista?

Kyllä 44% Ei 56%
Ääniä yhteensä 5398

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt