Onko tässä loppuvuoden hehkuvin silmämeikki? Sopii täydellisesti syksyyn

Julkaistu:

Me Naiset
Värikkäät luomivärit jatkavat voittokulkuaan. Seuraavana vuorossa on hehkuva oranssi.
Värikkäät silmämeikit ovat ehdottomasti olleet yksi kuluvan vuoden isoimmista kauneustrendeistä. Kirkkaat sävyt raikkaasta vihreästä heleään pinkkiin ja merelliseen turkoosiin ovat vuorotelleet muotitietoisten silmäluomilla. Syksyn tehdessä tuloaan suosituimmaksi väriksi näyttää olevan nousemassa oranssi – ja mikäs sen sopivampaa.

Samoin kuin luonto puhkeaa syksyiseen väriloistoonsa, piristää hehkuva punakeltainen myös meikkiä. Oranssilla ruska-aikaa voi pitkittää jatkumaan sen jälkeenkin, kun puut ovat jo pudottaneet lehtensä.Oranssin luomivärin noususta kertoo muun muassa se, että lukuisat maailmantähdet ovat viime aikoina valinneet sen meikkityylinsä kulmakiveksi. Esimerkiksi näyttelijä Amanda Seyfried edusti vastikään oranssissa silmämeikissä.Once Upon a Time in Hollywood -leffassa nähtävä Margot Robbie vaikuttaa ihastuneen oranssiin luomiväriin, sillä hänellä tyyliä on nähty viime aikoina useamman kerran.

Kim Kardashian West lanseerasi heinäkuussa kokonaisen tulensävyistä koostuvan meikkimalliston, joka kantaa nimeä Sooo Fire.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Liikaa ryppyjä siistiin silmämeikkiin? Meikkitaiteilija kertoo, millaisella luomivärillä onnistut

8 helppoa silmämeikkityyliä, jotka toimivat aina – kokosimme kuvat ja ohjeet

Meikillä suuremmat silmät? 11 kikkaa, joiden avulla onnistut

Sumusilmämeikin tekeminen on helpompaa kuin luulisi – meikkitaiteilija kertoo, miten onnistut minuutissa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt