Beigekö muka tylsä väri? Hadidin siskokset todistavat täysin päinvastaista

Julkaistu:

Gaalamuoti
Punaisella matolla kohautettiin taas – eikä pelkästään käärmeiden avulla.
Kuten kerroimme aiemmin tänään, viime yönä Yhdysvalloissa järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa kohautettiin tänäkin vuonna.

Miljoonien seuraama YouTube-tähti Tana Mongeau, 21, sekä laulaja-lauluntekijä H.E.R., 22, olivat näet ottaneet punaiselle matolleen mukaan ei enempää tai vähempää kuin elävät käärmeet.
Muodissa olevan käärmekuosin voi todella sanoa menneen näiden nuorten naisten asuvalinnoissa niin sanotusti uudelle taajuudelle. Esiintymiset eivät jääneetkään vaille huomiota, sillä sosiaalisessa mediassa kauhisteltiin tempauksia monisanaisesti.


MTV:n gaalassa nähtiin käärmeiden ohella paljon muutakin, kuten toinen toistaan rohkeampia ja mieleenpainuvampia asuvalintoja.

Beigekö tylsä? Hadidit todistavat toisin

Kuten kuvat osoittavat, teemoiksi juhlapukeutumisen suhteen näyttivät nousseen kimallus ja glitter, läpikuultavat kankaat sekä persoonalliset halkiot ja leikkaukset mekoissa.

Erityisesti huomiota varastivat kuitenkin tyyliguruina tunnetut Hadidin mallisiskokset Bella, 22, ja Gigi, 24. He saapuivat gaalaan yhteensopivissa, vaaleanbeigeissä asuissa, jotka todistavat, että nude voi olla kaikkea muuta kuin tylsä väri.

Huomaa myös laulaja Bebe Rexhan silmät kääntävä mekkolook, Keke Palmerin uskomattoman sievä iltapuku sekä näyttelijä Nicole Coco Austinin rohkeasti läpikuultava asu!

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt