Valkoinen paitapusero on klassikko syystä – näin yhdistät sen kolmeen täysin erilaiseen asuun

Julkaistu:

3 x tyyli
Valkoinen, laadukas paitapusero ei koskaan voi olla huono hankinta!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Jos täytyisi nimetä viisi garderobin tärkeintä klassikkoa, nousisi monella heti mieleen paitapusero. Valkoinen perusvaate on oikea klassikkojen klassikko, ja se toimii niin arjessa kuin juhlassa, hillityissä sekä rohkeissa asuissa.

Anna mahdollisuus väljälle versiolle

Tavallinen paitapusero on hyvin istuva, mutta myös sen rennompi ja väljempi versio ansaitsee paikkansa klassikkojen joukossa.

Tämä ihana luottovaate toimii täydellisesti kaikenlaisissa asuissa aina farkuista ja tennareista pliseerihameeseen ja korkokenkiin. Se on sopivan rento mutta silti hienostunut ja ajaton.

Valkoinen, laadukas paitapusero ei koskaan voi olla huono hankinta!

Valkoinen rento paitapusero Cos 69 €.

Korkeavyötäröiset farkut + valkoiset tennarit = 47,99 €

Täydellisen yksinkertainen klassikkoarkiasu syntyy hyvistä farkuista, rennosta valkoisesta paitapuserosta ja valkoisista tennareista.


Punainen pliseerihame + käärmekuosiset avokkaat = 44,94 €

Paitapusero tuo sopivasti ryhtiä naiselliseen asukokonaisuuteen punaisen pliseerihameen ja käärmekuosisten avokkaiden kanssa. Niin tyylikästä ja kaunista!


Vaaleanruskeat leveälahkeiset housut + mustat herrainkengät = 59,95 €

Rento paitapusero sopii tietenkin simppeliin mutta erittäin hienostuneeseen lookiin yhdessä leveälahkeisten vaaleanruskeiden housujen ja mustien herrainkenkien kanssa.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt