Tältä näyttää syystukka vuosimallia 2019: katso kuvat 6 isoimmasta trendistä

Julkaistu:

Me Naiset
Saisiko hiuksiin olla Hollywood-tyyliä tai ysärihenkeä? Muun muassa ne ovat tänä syksynä huippumuodikkaita.
Kesä lähestyy loppuaan ja on aika kääntää katseet kohti syksyä. Hiusrintamalla loppuvuonna nähdään niin katseita keräävää massiivisuutta kuin käytännöllistä ja hillittyä tyyliä.

Kampaaja Giovanni Vaccarolta listasi Elle-lehdelle alkavan sesongin tärkeimmät hiustrendit.

1. Tiukka polkkaleikkaus


Tiukasti leikattu polkkatukka jatkaa voittokulkuaan. Mallin valitsemalla saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pääsee eroon kesän kuluttamista hapsulatvoista ja lopputuloksena on kerrassaan upea asennetukka.

Ennen leikkaamista kannattaa keskustella kampaajan kanssa, mikä polkkapituus imartelee itseä eniten. Skarppi leikkaus on sellaisenaan näyttävä, mutta tämän hetken laaja hiuskoristetarjonta tekee tyylistä myös todella monipuolisen.

2. Hollywood-glamour

Rita Hayworthin, Marlene Dietrichin ja Lauren Bacallin kaltaisten filmitähtien klassinen glamour-tyyli on loppuvuodesta kovassa huudossa.

Entisaikojen Hollywood-tunnelmaa henkivät laineet muuntautuvat tähän päivään, kun mukaan lisää näyttäviä pinnejä. Paras paikka niille on kiharan sisäänpäin kääntyvässä kohdassa.


3. Kieputetut nutturat

Kampausten ystävä kieputtaa tukkansa nutturalle. Kierittämällä tukkaa perussykerö muuntuu kiinnostavaksi. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja leikittele erilaisilla kieputustavoilla.

Kierrä kaikki tukka yhdeksi ballerinatyyliseksi nutturaksi tai kääri useampi hiuspötkö ja kiinnitä ne tiukasti pinneillä. Mitä valitsetkin, kampaus kerää varmasti katseita.

4. Kreppitukka

1990-luvun suosikkihiustyyli on täällä taas – ja isosti! Kreppikiharoita on nähty niin lukuisissa tulevan kauden muotia esittelevissä näytöksissä kuin Kim Kardashianin kaltaisilla tähdillä. Ysärikikkarat ovat huolettomat. Ne saaavat ohuenkin tukan näyttämään reilusti tuuheammalta.

Jos et halua investoida kreppirautaan, aavistuksen loivempi versio vastaavasta kiharasta syntyy ilmankin. Letitä tukan täydeltä palmikoita ja käy ne läpi suoristusraudalla. Varsin samanhenkisen lopputuloksen saa aikaan myös tekemällä märkään tukkaan 1–4 lettiä ja antamalla niiden kuivua yön yli.

5. Matala poninhäntä


Alas niskaan sidottu ponnari on kaikessa yksinkertaisuudessaan ehdottoman tyylikäs valinta.

Syksyn trendikkäimmässä ponnarityylissä hiukset kammataan sileäksi päältä, mutta itse häntäosuus saa olla oman maun mukaan huolitellun sileä tai kunnolla kuohkea.

6. Megahiukset


Yksi lähestymistapa syystukkaan on ottaa haltuun motto enemmän on enemmän. 1980-lukua henkivät massiiviset hiustyylit eivät taatusti jää huomaamatta.

Näyttävimmän lopputuloksen saa aikaan hyödyntämällä hiustenpidennyksiä, joilla saa tukkaan lisänostetta. Vaikka tavoitteena ei olisikaan ihan muotinäytöstason kokoluokka, kuohkeaa kuontaloa tavoitteleva hyötyy myös tekstuurisuihkeesta, tupeerauksesta ja kreppiraudasta.

Yhdentekevää ei ole myöskään se, miten tukkansa föönaa. Ohjeet tuuheaan lopputulokseen löydät täältä.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Katso ja inspiroidu! 18 polkkatukkakuvaa, jotka saavat haaveilemaan seuraavasta kampaajakäynnistä

Listasimme kiharrustekniikat, joilla saat juuri sellaiset laineet tai korkkiruuvit kuin haluat – helposti ilman lämpöä

8 helppoa juhlakampausta, jotka onnistuvat tumpeloltakin – kokosimme parhaat videot

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt