Jennifer Lopez, 50, puki ylleen piukkaakin piukemmat pöksyt – ota sporttityyli haltuun näin!

Julkaistu:

Treenivaatteet
Jennifer Lopez muut tyylivaikuttajat vanavedessään todistaa meille, että sporttilookissakin saa säväyttää.
Ikinuori, tänä vuonna pyöreät 50 vuotta täyttänyt J-Lo kohauttaa rohkeilla, jopa hämmentävillä tyylinäytteillään muotikansaa tasaisin väliajoin.

Mieliin ovat painuneet viime aikoina ainakin armoton leggingsityyli, vartaloa nuoleva haalariasu sekä alas laskeutuvat housut, jotka paljastavat stringit.

Lue lisää:
Laulajana ja näyttelijänä tutuksi tullut Lopez bongattiin äskettäin Miamin kaduilta salitreenin jälkeen.

Nainen oli sonnustautunut vaaleisiin urheilurintsikoihin, samansävyisiin lenkkareihin sekä tietysti treenaajan lempivarusteisiin – nimittäin piukkoihin, vartalonmyötäisiin urheilutrikoisiin.


J-Lon ohella monet muutkin tyyligurut ovat näyttäneet, miten myös urheiluvaatteet voivat olla tyylikkäitä ja näyttäviä. Katso vaikka!


Syksyn tehdessä tuloaan on loistava aika kaivaa vanhat trikoot kaapinpohjalta täällä kotimaassakin ja suunnata kesätauon jäljiltä salille tai lenkkipolulle.

Vai kaipaatko kenties inspiraatiota uusien housujen hankintaan?

Keräsimme 11 ihanimmat treenipöksyt, jotka todistavat, että urheilumuodissa trendaavat värikkäät kuosit, kimaltava pinta, mutta myös klassikko, toisin sanoen mustat housut, joissa on jokin yksityiskohta. Valitse oma suosikkisi!

Näin luot sporttityylin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt