Selluliitti näkyviin! Nämä julkkisnaiset näyttävät, että se on täysin luonnollista

Julkaistu:

Kauneus
Selluliitti on täysin ok, todistavat julkkikset Instagram-profiileissaan.
Kehopositiivisuus ja luonnollisuus ovat olleet tapetilla jo pitkän aikaa. Yhä useampi julkisuuden henkilö on uskaltautunut viime vuosina paljastamaan meikittömät kasvonsa tai kroppansa arvet – ja onneksi onkin!

Lue lisää:
Erityisen ansioituneesti suuntaa on näyttänyt plusmalli Ashley Graham, 31, joka on hiljattain kertonut olevansa raskaana.

Myös raskausaikana Graham on kuvaillut häpeilemättä ja avoimesti kehonsa muutoksia Instagram-profiilissaan. Toisaalta tämä ei ole millään lailla uusi juttu: aiemmin hän on nostanut puheenaiheeksi esimerkiksi selluliitin.


– Minä treenaan. Minä teen parhaani syödäkseni hyvin. Rakastan ihoani, enkä häpeile kuhmuja, muhkuroita tai selluliittiani... Eikä sinunkaan pitäisi, Ashley on julistanut kuvatekstissään vuonna 2017.

Tarkempi katsaus sosiaalisen median syövereihin osoittaa, ettei Graham ole ainoa laatuaan. Hyvin monet muutkin erikokoiset ja -ikäiset naiset ovat halunneet painottaa, että selluliitti on ihan normaali asia, eikä sitä ole mitään syytä hävetä.

Iskra Lawrence


Grahamin tapaan plusmallina tunnetuksi tullut Iskra Lawrence, 28, on postannut paljon muokkaamattomia bikinikuviaan.

Hän on myös todennut, että 95 prosentilla naisista on selluliittia, joten se on ihan luonnollinen asia.

– Olet tarpeeksi hyvä sellaisena kuin olet, hän korostaa kuvatekstissään.

Jessie J
– Ai niin, ja teille, jotka haluatte kertoa, että minulla on selluliittia: tiedän. Minulla on peili, 31-vuotias laulaja Jessie J näpäyttää Instagramissa.

Hilary Duff
Laulaja-näyttelijä Hilary Duff, 31, toteaa, että hänen kehonsa, jossa on selluliittia siinä missä monella muullakin, on antanut hänelle parhaan mahdollisen lahjan: Luca-pojan.

– Naiset, ollaan ylpeitä siitä mitä meillä on, ja lopetetaan kuluttamasta aikaamme toivomalla, että olisimme erilaisia, parempia ja virheettömiä, hän pyytää.

Hunter McGrady
– Jokainen kroppa on bikinikroppa! 26-vuotias plusmalli Hunter McGrady muistuttaa.

Amy Schumer
Myöskään 38-vuotias koomikko Amy Schumer ei ole vuosien saatossa pelännyt näyttää kehoaan.

Lena Dunham
Entä vieläkö muistit tämän Glamour-lehden kannen, jossa muun muassa Girls-sarjasta tuttu Lena Dunham, 33, poseerasi ilman kuvankäsittelyä?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt