Neuletakki, jonka hankkimista ei taatusti tarvitse katua – 3 tapaa pukea se tyylillä

Julkaistu:

3 x tyyli
Muotitoimittaja Viola kokoaa joka viikko yhden luottovaatteen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt vuorossa on klassinen neuletakki!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan.

Loppukesän luottovalinta

Neuletakit tekevät taas tuloaan. Vaikka kesää on vielä jäljellä, tarvitsee kesävaatteiden päälle iltaisin, joskus jo päivisin, hieman kerrosta lämmittämään.

Simppelit ja kevyet neuleet ovat täydellisiä loppukesään ja alkavaan syksyyn. Lyhyt, valkoinen ja klassisen mallinen neuletakki onkin vaate, jonka hankintaa ei tarvitse katua. Se toimii kaikenlaisissa asuissa juhlasta arkeen, pitsistä ja silkistä farkkuun.

Vaalea väri on elegantti ja tuo asuun raikkautta, vaikka pitääkin käyttäjänsä lämpimänä. Neuleen ei tarvitse tuoda mukanaan tunkkaisen talvista vaikutelmaa. Tähän voi käpertyä niin kesäiltoina kuin kylmempinäkin talvipäivinä!

Vaaleanruskeat vakosamettihousut + valkoinen lyhythihainen paitapusero + käärmekuosikengät = 61,99 €

Hillitty mutta supertrendikäs arkiasu syntyy ruskeista vakosamettihousuista, valkoisesta paitiksesta, käärmekuosisista ballerinoista sekä klassisesta valkoisesta neuletakista. Tyylikästä päästä varpaisiin!


Tummansininen pliseerihame + mustat korkeat avokkaat = 49,95 €

Kauniin klassinen neuletakki sopii myös simppeliin mutta hienostuneeseen lookiin yhdessä tumman pliseerihameen ja mustien korkeakorkoisten avokkaiden kanssa.


Farkut + raitabody + kangaslenkkarit = 55,99 €

Vaikka neule olisi klassinen, toimii se myös rennoissa lookeissa. Sen voi yhdistää vaikkapa farkkuihin, toppiin ja lenkkareihin!


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt