Tunnetut tyylimuusat sen todistavat: 1990-luvun suosituin kynsityyli on taas huipputrendikäs

Julkaistu:

Me Naiset
Värikkäät kynsivillitykset saavat nyt tehdä tilaa klassiselle ranskalaiselle manikyyrille.
Kulta-aikaansa 1990-luvulla ja vuosituhannen alussa elänyt ranskalainen manikyyri on tekemässä paluuta lakkausten kärkikastiin.

Klassikoksi muodostunut manikyyri ei toki ole koskaan mennyt täysin pois muodista, mutta ei siitä toisaalta ole vuosiin juuri kohkattu.

Viime aikoina hillitty valkokärkinen lakkaus on koristanut eräiden maailman suurimpien muotimuusien kynsiä. On siis aihetta odottaa, että siitä tulee loppuvuoden suosituin kynsityyli.

Aina yhtä upea Beyoncé yhdisti hiljattain ranskalaisen manikyyrin violettiin asukokonaisuuteen.Myös Sussexin herttuatar Meghan ihastutti keväällä minimalistisella kynsityylillään.

Vaikka Meghanin tapauksessa kyseessä ei ollut suoranaisesti ranskalainen manikyyri, hänen hillityssä lakkauksessaan oli ehdottomasti sama vähemmän on enemmän -ajatus.

Myös huippumalli Gigi Hadid on ihastunut tyyliin. Kynnet näkyvät paremmin toisessa kuvassa, jonka näet kuvan oikean laidan nuolella selaamalla.Gigin sisko Bella puolestaan on päivittänyt samaisen lakkaustyylin tälle vuosikymmenelle lisäämällä valkoisiin kärkiin pienet kiehkurat.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Levittyykö kynsilakka epätasaisesti? Yksinkertainen kikka ratkaisee ongelman

Tavallinen nainen laittoi ensimmäiset rakennekyntensä – 12 asiaa, joista kukaan ei varoittanut etukäteen

Mitä kynnet paljastavat sinusta ja terveydentilastasi? Listasimme 6 merkkiä

Nopeuttaako fööni todella kynsilakan kuivumista? Kärsimätön lakkaaja testasi ja yllättyi!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt