Testasimme meikinkiinnityssuihkeet – edullinen markettituote ällistyttää: voitti kulttiklassikot!

Julkaistu:

Testattua
Meikinkiinnityssuihke viimeistelee meikin. Testasimme yhdeksän pulloa eri hintaluokista.
Meikinkiinnityssuihke eli setting spray tekee sen, minkä nimikin lupaa: kiinnittää meikin paikoilleen. Kevyt suihke suihkitaan kerrokseksi meikin päälle – kaunista ja pysyvää tulosta hakevat meikkihifistelijät vannovat suihkeen nimiin harva se päivä, mutta keskivertokin meikkaaja saa spraysta luottoystävän juhliin tai pidempiin päiviin.

Todellista luksusta havitteleva suihkuttelee kasvoilleen ensiksi viimeistelysuihkeen ja vasta sen jälkeen kiinnitystuotteen.

MyStylen testissä löytyi suosikit sekä bileiltoihin, kuivaan toimistoilmaan että juhlameikin viimeistelyyn. Näin pullot pärjäsivät.

MAC Fix +, 20,50 € / 100 ml

Klassikkotuote, jota ei ole tehty niinkään kiinnittämään meikkiä, vaan lähinnä tasoittamaan ja ”fiksaamaan” meikkipintaa. Erittäin hyvä esimerkiksi liiallisen puuterisuuden taltuttamiseen. Ehdoton tuote myös siveltimen kasteluun esimerkiksi glitterluomivärien kanssa!

Pisteet: 3 / 5


Urban Decay All Nighter, 31 € / 118 ml

Myös tämä on kulttisuosikki, ja syystä. Tuotteen sumu on hiuksenhieno eli naamaan ei tule ikäviä läiskiä vaan tuote levittyy tasaisesti. Pidentää meikin kestoa, mutta ihmeitä ei tältäkään kannata odottaa.

Hintalappu tuotteella on muhkea, mutta pullo kestää yllättävän pitkään.

Pisteet: 4 / 5BeautyBlender Re-Dew Setting Spray, 32,90 € / 50 ml

Ei pidentänyt meikin kestoa ja kuultoefektin sijaan tarjoili lähinnä kiiltoefektiä. Ei testin kirkkainta kärkeä.

Pisteet: 2 / 5


Miss Beauty London Ultimate Fixing Spray, 3,69 €

Tämä on tuoksun ja tuntuman perusteella liki pelkkää alkoholia pullossa. Kirvelee jopa testaajan ei kovin herkkää ihoa roimasti. Kuivattaa, mutta ei siltikään pidennä meikin kestoa. Ei jatkoon.

Pisteet: 1 / 5


Glamglow Glowsetter Setting Spray, 29,90 € / 110 ml

Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti, mutta tuotetta joutuu sumuttamaan melko läheltä. Pidentää meikin kestoa huomattavasti ja myös silottaa puuterisuutta! Toimii myös toimistossa meikin freesauksessa, mutta huomatkaa, että karkkimainen tuoksu ei kaikkien mieleen ole.

Pisteet: 4 / 5


Essence You Better Work, 3,69 € / 50 ml

Tuote tulee isoina pisaroina, mutta selkeästi meikin kestoa pidentäen. Lopputulos on kuitenkin melko puuterinen, eli kuivaihoisille ei se paras tuote. Miinusta pullon pienuudesta, tuote kuluu todella nopeaa loppuun. Onneksi hinta on sangen edullinen.

Pisteet: 3 / 5


Catrice Prime and Fine Multitalent, 5,29 € / 50 ml

Loistolöytö! En käyttänyt tuotetta niinkään pohjustussuihkeena, vaan enemmänkin viimeistely- ja meikinkiinnityssuihkeena. Tuote on edullinen ja toimii kuin unelma! Meikki näyttää viimeistellyltä ja kestää siistinä pidempään. Tästä tuli hetkessä suosikkituote.

Pisteet: 5 / 5


Nyx Professional Makeup Bare with Me Multitasking Spray, 11,90 € / 130 ml

Kevyt tuote, joka pelasti kesän aikana monet helteiset päivät. Tuotetta oli helppo suihkuttaa kasvoille helpottamaan helteessä meikin sotkeutumatta. Ei suoranaisesti pidentänyt meikin kestoa kuitenkaan yksistään.

Vaikka hellepäivät saattavat tältä kesältä olla ohi, tuote kannattaa sujauttaa laukkuun vaikkapa etelänlomalle! Huomaa hinta-laatusuhde.

Pisteet: 4 / 5


Oriflame Makeup Fixer Everlasting Make Up Setting Mist, 18 € / 50 ml

Tuote tulee pullosta isoina pisaroina, jolloin meikin viimeistelyn sijaan riskinä on meikin pilaaminen. Ei myöskään pidennä meikin kestoa ja tuotteen tuoksu on melkoisen tuju.

Pisteet: 2 / 5


Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt