Onko tässä loppukesän herkullisin hiusväri? Kirsikkablondista povataan uutta suosikkia

Julkaistu:

Me Naiset
Jos pidit viime vuonna ihastuttaneesta ruusukullasta, ihastut todennäköisesti myös kirsikkablondiin.
Hiustrendien kärjessä ovat tänä kesänä olleet erilaiset punaiset sävyt, kuten lämpimät kupariset kutrit. Loppukesästä hiuksiin voi kaivata jo vaihtelua. Nyt hiukset löytävät uusia sävyjä kirsikoista.

Glamour-lehti kertoo, että cherry blonde eli kirsikkablondi on loppukesän ehdoton trendisävy. Kirsikkablondi muistuttaa viime vuoden kesän persikkaan taittavaa ruusukultaista hiusväriä, mutta punaisen värin voimakkuutta on nostettu selvästi, joten blondi ei ole enää pääosassa.

Kirsikkablondissa punaisen sävy on hieman kuparia viileämpi. Vaihtoehtoja kirsikkablondista löytyy moneen makuun.Kirsikkablondi voi olla myös monisävyinen. Värjäyksen voi tehdä ombré-tyylisesti, jolloin väri liukuu vaaleammaksi latvoissa.Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williamsin hiuksissa on vaaleampi versio kirsikkablondista.

Kirsikkablondia haluavan kannattaa ottaa kampaajalle mukaan kuva toivesävystään, koska väristä on olemassa monia erilaisia variaatioita, Glamour muistuttaa.Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Harkitsetko vaaleita hiuksia? 10 herkullista sävyä persikkablondista vaaleaan tuhkaan

Vaaleaa vai tummaa? Trendikäs ”sieniblondi” on täydellinen hiusväri sinulle, joka et osaa päättää!

Kampaajan 4 nyrkkisääntöä kotivärjäykseen – näin saat kauniin värin hiuksiin kotona

Mikä hiusväri sopisi sinulle? Kattava lista kertoo, millaisiin ihon sävyihin eri hiusvärit sointuvat parhaiten

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt