Katso kuvagalleria: näin Flow’n tyyli­tietoiset ilakoivat vintagella

Julkaistu:

Flow Festivalin tyylinäytteissä näkyy tänä vuonna vaatteiden uusiokäyttö.
Flow Festival täyttää tänä viikonloppuna Helsingin Suvilahden jälleen kerran musiikin ystävillä. Flow on tunnetusti paitsi musiikkifestivaali, myös trenditietoisten ihmisten leikkikenttä.

IS kysyi Flow-kävijöiltä, mikä inspiroi tänä vuonna heidän Flow-lookkiaan. Tänä vuonna selkeässä nousussa ovat olleet vintage- ja second hand -vaatteet, joka korostuu myös tässä tyyligalleriassa. Ei muuta kuin kirpputorille ja kaverin vaatekaapille!

Veera Kauppila


– Mulla oli tänään vihreä fiilis. Melkein koko asuni on vintagea. Yhdistin vihreään teemaan sitten nämä rallisukat, Veera selvittää.

Tuuli ja Lauri


– Tykkään pinkistä, joten valitsin tänään tällaisen kokovaaleanpunaisen asun. Yhdistin tähän nämä valkoiset kengät, sillä näillä on mukavaa tanssia, Tuuli nauraa.

Ellen Romi


– Halusin tänään laittaa päälle kiiltävää matskua. Nyt kun on kaikki Spidermanit ja sellaiset, niin lähdin hakemaan supersankari-teemaista asua, Ellen pohtii.

Vilma ja Noora


– Tykkään siitä, että asu on näyttävä. Olemme tulleet tänne jo monen vuoden ajan ja on ihanaa, kun kerran vuodessa voin näyttää siltä, miltä haluaisin näyttää joka päivä. Ehkä pitäisi alkaa oikeasti pukeutumaan näin enemmän, Vilma pohtii.

– Löysin tämän laukun kolme kuukautta sitten. Lauantaille ja sunnuntaille oli jo asut valmiina, mutta perjantai vielä uupui. Sitten kävelin Zaraan ja tämä loisti sieltä kaiken keskeltä. Laitoin Vilmalle viestiä Snapchatissä, että tässä se perjantain asu on, Noora jatkaa.

– Ollaan ystävällämme yötä ja kuunneltiin sellaista biisiä, jonka nimi taitaa olla Shiny happy people. Niin me ollaan tänään Shiny happy people, Vilma selvittää.

Pinja Nousiainen, Alisa Herajärvi, Jutta Malinen, Ville Sihvola


– Haluttiin olla tänään tiimi. Täällä on niin ihana sää ja meillä on ihana tiimi. Punainen on vaan väri, mutta se on tänään meidän tiimiväri. En ole oikeastaan edes varma, mistä se tänään valikoitui, Alisa selvittää.

Iida ja Liisa


– Olemme lainailleet tänään juttuja toisiltamme. Esimerkiksi Liisan farkut on mun… Iida aloittaa.

– Iidan ketju on mun, Liisa jatkaa.

– Ja sitten mun kynnet sopii Liisan asuun, joten meidän asut ovat myös mätsääviä, Iida täydentää.

Lauri Paronen ja Ella Lahtinen


– Mä halusin laittaa tänään päälle punaista! Tämä takki toimi koko asun insipraationa, se on Amsterdamista kirpparilta, Ella iloitsee.

– Mä halusin pukeutua rennon coolisti. Oikeastaan melkein kaikki mun päällä on kirpparilta, kuten tämä isän vanha baskeri. Tykkään käyttää vintagevaatteita ja ostaa ylipäätään vaatteita second handina, Lauri tuumaa.

Juweriya Kahie


– Tykkää pukeutua aina tyylikkäästi. Flow ei ole poikkeus, Juweriya kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt