Sadetakki ja kumisaappaat voivat olla myös tyylikkäät – 3 ihanaa esimerkkiä

Julkaistu:

3 x tyyli
Muotitoimittaja Viola kokoaa joka viikko yhden luottovaatteen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt vuorossa ovat sadetakki ja kumisaappaat!
Niin kesällä kuin syksylläkin aurinkoisten päivien lisäksi on varauduttava joskus myös sateisiin. Vaikka ulkoiluvaatteet voivat tuntua hankintoina vähäpätöisiltä, ovat ne juuri niitä klassikoita, jotka voivat parhaassa tapauksessa kestää aikaa monia ja monia vuosia.

Myös sadevaatteita hankkiessa kannattaa miettiä muutakin kuin pelkkiä metsäpolkuja, voihan sade yllättää kaupungissakin. Sadevaatteet, kuten sadetakki ja kumisaappaat voivat hyvin olla tyylikkäitä ja monikäyttöisiä klassikoita, jotka oikeasti näyttävät hyviltä päällä.

Ne voivat toimia niin pitsimekon, farkkujen kuin paitapuseronkin kanssa. Ja tietysti myös rennompien mökkivaatteiden kaverina. Näin stailaat klassiset sadetakin ja kumisaappaat.

Farkkuhaalari + mustavalkoinen raitapaita = 41,99 €

Rento kesäisen sadepäivän look syntyy farkkuhaalarista, mustavalkoraidallisesta paidasta ja tietenkin klassisesta sadetakista ja kumisaappaista.


Vaalea pitsikoristeinen mekko 49,95 €

Kun sadetakki ja kumisaappaat ovat kauniit ja tyylikkäät, ne sopivat jopa hempeän vaalean pitsimekon seuraksi. Sisätiloissa jalkaan voi vetäistä vaikkapa sirommat ballerinat.


Vaalea kauluspaita + poltetun oranssit suorat housut = 48,94 €

Hillityn ja hienostuneen arkilookin voi viimeistellä myös sadesäähän. Tämä look on klassikkoa päästä varpaisiin.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt