Näyttelijä Sistine Stallone, 21, pukeutui yhdessä päivässä kolmeen upeaan asuun – ovatko tässä loppukesän täydellisimmät tyylit?

Julkaistu:

Tyyli
Mikä näistä asuista on suosikkisi?
Isänsä Sylvester Stallonen tapaan näyttelijänä työskentelevä Sistine Stallone, 21, ei parrasvaloja pelkää – päinvastoin! Näyttävä Stallone varasti täysin valokuvaajien huomion tyylillään, ja vielä kolme kertaa saman päivän aikana.

Näyttelijätär kuvattiin maanantaina New Yorkissa kolmessa täydellisyyttä hipovassa asussa. Stallonen tyylit toimivat myös Suomen elokuussa, joten näistä asuista kannattaa ottaa mallia loppukesän pukeutumiseen!

Keltainen mekko

Stallonen huomiota herättävin tyyli oli keltainen minimekko. Muuten yksinkertaisen mekon puffimaiset hihat olivat sekä trendikkäät että pirtsakat.

Keltainen väri on kesäinen, ja elokuussa on vielä rutkasti aikaa nauttia kesäsävyistä. Samalla väri myös korostaa kesän aikana hankittua rusketusta. Mekko onkin täydellinen valinta loppukesän pippaloihin.

Asusteiksi Stallone oli valinnut mustat piikkikorkokengät ja ruskean minilaukun.

Pitkähihainen napapaita ja minihame

Stallonen yllä nähtiin myös valkoinen crop-mallinen pusero ja musta minihame. Pitkähihainen malli on lyhyttä napatoppia sopivampi ja lämpimämpi vaihtoehto elokuun iltoihin. Muuten klassisesta ja yksinkertaisesta puserosta trendikkään tekivät vatsan vilautus ja löysät hihat.

Myöskin hameessa oli tyylikäs yksityiskohta: epäsymmetrinen leikkaus ja laskostusyksityiskohdat tekivät asusta astetta kiinnostavamman. Korkea vyötärö toimii lyhyen yläosan parina.

Klassinen farkkutyyli

Eikä tässä vielä kaikki! Kahden hieman yksityiskohtaisemman asun lisäksi Stallonen yllä kuvattiin varsin klassinen yhdistelmä. Musta narutoppi, siniset farkut ja mustat korkokengät ovat aina toimiva yhdistelmä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt