Ashley Graham pukeutui suomalaisnaistenkin ”lempimekkoon” – tyyli imartelee joka vartaloa täydellisesti

Julkaistu:

Mekko
Myös huippumalli suosii universaalisti imartelevaa suosikkimekkoa.
Luottomekko on yksi vaatekaapin kulmakivistä. Se on vaatekappale, joka ei purista tai kiristä, vaan tekee olon hyväksi ja varmaksi.

Kerroimme keväällä mekkokyselyn paljastamasta suomalaisnaisten lempimekosta.
Naistenvaatteiden erikoisliike Dopp kysyi asiakkailtaan, tavallisilta työssäkäyviltä suomalaisnaisilta, millaisia mekkoja he haluavat käyttää.

Tuloksissa selvisi, että unelmien mekko on polvimittainen ja kietaisumallinen. Mekon pitää korostaa vartaloa ja vyötäröä, mutta mekko ei saa olla liian tiukka. Lempimekossa pitää olla hihat, sillä allejaan suomalaisnainen ei halua esitellä.

Myös plusmallin valinta

Mekkomalli imartelee monenlaisia vartaloita, ja sen tietää myös maailman tunnetuin plusmalli, 31-vuotias Ashley Graham. Näyttävä huippumalli pukeutui lauantaina Lollapalooza-festivaaleille kietaisumalliseen mekkoon.

Suomalaisnaisten ykkösmekon tapaan leningissä oli pitkät hihat ja se oli tarpeeksi rento ja löysä, kuitenkin korostaen Grahamin kurveja.
Mekon pituus ylsi hieman alle polven. Hieman pidempi malli teki avonaisesta mekosta astetta tyylikkäämmän ja asiallisemman. Graham ei jäänyt tyylissään varmastikaan huomaamatta, sillä vaaleanpunainen ja eläinkuosinen mekko oli varsin pirteä valinta.

Mekkomallin mukavuuden puolesta puhui se, että Graham hyppelehti mekossaan festaritunnelmissa ja poseerasi iloisesti faniensa kanssa yhteiskuvissa.

Kietaisumallinen mekko onkin epäilemättä imartelevimpien lisäksi yksi mukavimmista – ei siis ihme, että suomalaisnaiset ja kuuluisa huippumalli tuntevat siinä olonsa itsevarmaksi.

Ihastuitko Ashleyn tyyliin? Tsekkaa myös nämä mekkotyylit!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt