Tässä ovat loppukesän ihanimmat housut – 3 tyylikästä tapaa pukea ne

Julkaistu:

3 x tyyli
Muotitoimittaja Viola kokoaa joka viikko yhden luottovaatteen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt vuorossa ovat chinot!
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan: niiden avulla voi luoda monta tyylikästä lookia helposti.

Kesällä ihanimpia ja kevyimpiä materiaaleja ovat hengittävät luonnonkuidut, kuten puuvilla ja pellava. Ne myös kestävät hyvin hoidettuina pitkään. Näistä materiaaleista valmistetut kesähousut ovat siis klassikon paikan ansainneet.

Tyylikkäiden pellavahousujen tai chinojen seuraksi voi pukea simppelisti vain valkoisen t-paidan ja tennarit, tai sitten luoda niiden ympärille naisellisen lookin sandaalien ja muiden asusteiden avulla.

Kaunis värisävy ja rento malli sopivat sekä kesälomalookeihin että hieman hienostuneempiinkin asuihin. Nämä housut muotoutuvat moneen!

Valkoinen t-paita + neuloslenkkarit = 39,99 €

Tyylikäs ja simppeli asukokonaisuus syntyy kolmesta vaatekappaleesta, puuvilla-pellavahousuista, valkoisesta t-paidasta ja kevyistä lenkkareista. Mukavaa ja trendikästä!


Valkoinen röyhelöpaita + mustat loaferit kultayksityiskohdilla = 49,94 €

Rentoihin chino-housuihin voi yhdistää myös hienostuneempia vaatekappaleita, kuten röyhelöpaitapuseron ja mustat loaferit kultayksityiskohdilla.


Raidallinen kietaisupaita + olkihattu + korolliset espadrillossandaalit = 48,95 €

Puuvilla-pellavahousujen ympärille voi luoda kauniin kesäasun esimerkiksi kietaisupuseron, olkihatun ja sandalettien avulla.


Kuvat: Valmistajat

Muotitoimittaja Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue kaikki sarjan jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt