Mallin rohkea halkio on esimerkki kekseliäästä vilautuksesta – näin vilautat sekä näyttävästi että tyylillä

Julkaistu:

Halkio
Klassisesta ja arkisesta paitamekosta on moneksi.
Korkeat halkiot ja napaan asti yltävät kaula-aukot ovat tuttuja punaisilta matoilta. Sometähti ja malli Nicole Williams suosii paljastavaa ja rohkeaa pukeutumista kuitenkin myös arkityylissään.

Williams kuvattiin hiljattain mekossa, jossa oli hyvin avonainen kaula-aukko ja lähes lantiolle yltävä halkio. Yhdistelmä kuulostaa hurjalta, mutta Williams keksi tyyliin kikan, jolla vilautuksesta saa astetta tyylikkäämmän. Näyttävän tyylin taituri todistaa, että vilautuksen voi tehdä asiallisesti myös päivän valossa.

Vastauksena on perinteinen ja klassinen paitamekko!

Williams kuvattiin maksimittaisessa, harmaassa paitamekkoon. Puolihihainen mekko on malliltaan hyvin peittävä, mutta nappeja avaamalla asusta saa rohkeamman. Williamsin tapaan löysään mekkoon saa muotoa vyötärölle solmittavan vyön avulla.


Tyyli on kätevä, sillä nappeja voi avata juuri sen verran, mikä tuntuu itsestä hyvältä ja sopivalta. Maltillisempi pukeutuja avaa nappeja vain joko helmasta tai kauluksesta.

Asu toimii napit kiinnitettyinä työpaikalla, ja illalla nappeja hieman avaamalla myös iltamenoissa. Arkisen kuosin ja mallin myötä mekko ei ole liian juhlava.

Mikäli haluat kokeilla jotain kekseliästä ja varastaa rohkealla vilautuksella huomion, tätä tyyliä kannattaa kokeilla!


Näillä luot tyylin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt