Oletko huomannut Meghanin täydellisen tyylikikan? Yksityiskohta imartelee monia

Julkaistu:

Asusteet
Aina yhtä tyylikkään herttuatar Meghanin suosikkiasuste on vyö.
Viimeistelty ja yksityiskohtia myöten mietitty tyyli on tehnyt Sussexin herttuatar Meghanista yhden aikamme suurimmista tyyliesikuvista, eikä suotta!

Meghan tunnetaan kuuluisasta niskanutturasta, luonnollisen kauniista meikkityylistä, korkeista koroista ja upeista mekoista. Olemme jo aikaisemmin kertoneet Meghanin salaisista meikkikikoista ja vinkeistä nutturatyyliin.
Meghanin tyyliä kuvaillessa moni nostaa ensimmäisenä esille juuri rakastetun kampauksen. Tarkkasilmäiset ovat kuitenkin huomanneet, että Meghanilla on myös toinen luottotyyli.

Herttuatar rakastaa vöitä – olivat ne sitten kapeita tai paksuja. Meghan solmii vyön useimmiten hameen tai mekon asusteeksi, ja todistaa samalla, että vyöt eivät ole vain housuja varten!


Klassista ja naisellista tyyliä suosivana ja tyylilleen uskollisena Meghanin vyöt ovat hillittyjä. Hänet on ikuistettu usein asuissa, joiden kokonaisuuden kruunaa musta tai tumma vyö. Useimmiten vyöt ovat kapeita, mutta välillä Meghan on valinnut asusteeksi myös paksumman ja astetta näyttävämmän vyön.

Meghan käyttää vöitä taitavasti, sillä sen lisäksi että ne ovat huomion varastava asuste, vyöt myös korostavat hänen uumaansa. Vyö on lähes poikkeuksetta vyötärön kohdalla.

Tyylikikka on toimiva ja helppo monelle tiimalasimaista vartaloa tavoitteleville, sillä vartalon kapeinta kohtaa kannattaa korostaa pukeutumisessa.

Kokosimme yhteen 8 tapaa käyttää vyötä herttuattaren tapaan!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt