Valitsimme loppukesän ihanimmat kengät – 15 kesäistä paria alle 50 eurolla

Julkaistu:

Kengät
Vielä ehdit sujauttaa kesäkengät osaksi asua. Kokosimme yhteen 15 ihanaa vaihtoehtoa.
Elokuun koittaessa ei suinkaan ole syytä pakata kesäkenkiä komeroon – kesää on vielä jäljellä oikein mukavasti! Viimeistään tässä vaiheessa onkin aika hankkia unelmien kesäkengät.

Kokosimme yhteen loppukesän ihanimmat kengät – ja vielä alle 50 eurolla.

Ballerinat yksityiskohdilla

Klassiset, mustat ballerinat toimivat aina. Tuttuun ja turvalliseen tyyliin voi saada hieman särmää ja piristystä yksityiskohdilla. Mesh-kangas, ketjut ja soljet tekevät kengistä persoonallisemmat.


Eläinkuosit

Eläinkuosit ovat jo pitkään olleet pinnalla, ja on aika ottaa kaikki irti mielipiteitä jakavasta muodista. Räväkkä tyylitaituri valitsee neonväriset kengät – klassisempi pukeutuja suosii hillitympää tyyliä myös eläinkuosin suhteen.


Lipokkaat ja avonaiset pistokkaat

Klassiset ja simppelit lipokkaat peittävät suurimman osan jalkapöydästä. Ihanan helpot kengät näyttävät hyvältä niin farkkujen kuin hameidenkin kanssa.


Värikkäät ja matalat korkokengät

Ihanien korkokenkien ei tarvitse olla korkeat! Neliönmuotoiset korot näyttävät hyvältä myös matalampina versioina. Värit kuuluvat kesään, ja on aika ottaa niistä kaikki irti.


Rokkaavat festarikengät

Loppukesästä riittää vielä rientoja ja festareita. Avonaiset, rock-henkiset nilkkurit ovat taatusti festareiden cooleimmat kengät. Hanki siis päheät biker- tai cowboynilkkurit mukavilla koroilla.


Valkoiset kengät

Vielä ennen syksyn kurakelejä on aikaa nauttia valkoisista kengistä. Valkoiset kengät ovat yksi tämän vuoden trendeistä, joten kenkiä löytyy varmasti vielä kauppojen hyllyiltä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt