Nyt on nerokasta! Verkkatakki housuihin ja 2 muuta kreisiä kikkaa tyylitaitureilta

Julkaistu:

Me Naiset
Huivi muuttuu hameeksi ja takki housujen pitelijäksi. Muodin kaksoisagenteilla on hauskoja hämäystehtäviä.

1. Takki housuhissinä

Jokainen lasta pukenut tuntee tämän jekun: lapsen takki pitää tunkea joskus housujen sisään ihan vain, jotta liian isot verkkarit eivät valahtaisi nilkkoihin. Arkisesta ideasta huolimatta kuvan naisen tyylissä on vetovoimaista eleganssia. Syy lienee se, että yhteen tungettavat vaatteet ovat harmonisen sävyisiä. Ironinen kokonaisuus viimeistellään kauniilla korkokengillä.


2. Tuplapöksyt

Kaksoishousuihin on olemassa ihan looginen selitys. Kuvan naisen housut ovat saaneet inspiraationsa Maison Martin Margielan vastaavista tuplavyötäröisistä housuista. Me toteutamme idean leikkaamalla vanhoista farkuista yläosan irti ja ompelemalla sen mustien laskoshousujen alle.

3. Huivi hameena

Piknikillä saattaa joskus istahtaa linnunkakkaan. Silloin otetaan suuri shaali ja kietaistaan se vyötärölle hameeksi niin, että huivin päät jäävät roikkumaan toisen jalan eteen. Kiinnitykseen voi käyttää hiuspinniä tai pampulaa, sen sijaan hakaneula repisi huivin.


Artikkeli on julkaistu alun perin menaiset.fi:ssä. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue lisää:

Tunnusta, sinäkin olet hurahtanut näihin! Kuusi 80-luvun muotivillitystä, joiden emme uskoneet palaavan, mutta niin ne vain tekivät

Miksi Marimekon Unikko on taas muotia? Klassikkokuosin suosion takaa löytyy ainakin kaksi syytä

5 vaatetta, jotka jokaisen pitäisi pakata lomalle mukaan

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt