Napapaidatko vain hoikille? 20 kuvaa todistavat, että kiistelty tyyli toimii myös kurvikkailla

Julkaistu:

Napapaidat
Napapaita tuo muodot esiin!
Kesää on vielä jäljellä ja kesäisten vaatteiden käytölle tulee vielä mahdollisuuksia. Siitäkin huolimatta pienien kesävaatteiden käyttäminen voi tuntua monen mielestä ahdistavalta.

Paljastaako lyhyt pusero liikaa? Eikö napapaita ole tarkoitettu vain hoikille?

Kyseiset ajatukset ovat aivan turhia, sillä muodokkaammankaan vartalotyypin omaavan ei tarvitse peitellä itseään.

Kokosimme yhteen 20 tyyliä, jotka osoittavat, ettei kurvikkaan naisen pidä vältellä napapaitoja ja crop-toppeja! Päinvastoin, oikein stailattuna lyhyet topit korostavat muotoja entisestään ja imartelevalla juuri oikealla tavalla!

Nappaa talteen näiden upeiden naisten tyylikikat napapaidan käyttöön.

Näin yhdistät napapaidan

Korkeavyötäröiset farkkushortsit ja t-paita ovat klassinen yhdistelmä. Plusmalli Tabria Majors todistaa, että tyyli sopii mainiosti myös kurvikkaalle!Hameita suosivan kannattaa valita crop-topin pariksi midimittainen hame – näin kokonaisuus on pienestä yläosasta huolimatta tyylikäs.
Myös napa saa näkyä!
Kurvikkaalle vartalolle kaikista imartelevimmat housut crop-topin parina ovat korkeavyötäröiset. Niiden avulla vartalosta paljastetaan tyylikkäästi vain kaitale. Kuvassa malli Fluvia Lacerda.
Pallot ja pilkut ovat yksi tämän kesän suurimmista trendeistä. Ne näyttävät hyvältä myös kurvikkaalla naisella. Kuvassa malli Candice Huffine.
T-paitamainen napapaita ja shortsit ovat nappivalinta festareille. Löysä napapaita on myös aina hieman armollisempi valinta.
Valkoinenkin crop-top voi olla kurvikkaan naisen suosikki! Kuvassa sometähti Precious Lee.
Musta jakku tuo tyylikkyyttä alusasumaiseen toppiin.
Malli Jordyn Woods klassisessa tyylissä. Korkeavyötäröiset farkut ja solmittu kauluspaita ovat loistava asu muodokkaalle naiselle.
Rintavan ja muodokkaan naisen ei tarvitse pelätä värejä myöskään napapaitatyylissä. Huomaa imarteleva, kietaisumallinen yläosa. Kuvassa näyttelijä Nikki G.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt