Kim Kardashian yllätti erikoisissa nahkahousuissa – ovatko tässä seuraavat hittihousut?

Julkaistu:

Housut
Näissä nahkahousuissa huomio on taattu!
Tyylivaikuttaja, yrittäjä ja tosi-tv- ja sometähti Kim Kardashian West, 38, on totuttu näkemään tiukoissa, vartaloa nuolevissa vaatteissa.
Vaikka minimekot ja leggingsit ovat Kardashianin heiniä, toisinaan kuuluisan perheen toisiksi vanhin tytär suosii peittävämpää tyyliä.

Tyylivaikuttaja yllätti hiljattain hänelle varsin poikkeuksellisessa housutyylissä. Kardashianin päällä kuvattiin löysät, verkkarimaiset nahkahousut. Ylisuurten nahkahousujen lahkeet olivat leveät ja vyötärö ylsi napaan asti.


Kardashianin housut ovat kieltämättä erikoiset ja herättävät epäilemättä mielipiteitä, mutta kokonaisuus on silti yllättävän onnistunut. Musta poolopaita, mustat sandaalit ja pienempääkin pienempi nahkalaukku ovat näyttävien housujen parina yksinkertaisia valintoja, eikä asu olekaan liian överi.

Tosin aivan perinteiseksi kesäasuksi tyyliä ei voi kutsua. Vaikka housut ovat väljät, moni muu jättäisi nahkavaatteet kotiin Kalifornian helteellä. Mutta kuten tiedämme, Kim Kardashian luo tyylisäännöt uusiksi mukavuudenkin uhalla: esimerkiksi tämän vuoden Met-gaalassa Kardashian kuroi itselleen epärealistisen vyötärön käyttämällä tiukkaakin tiukempaa korsettia.

Kardashianin tyyli saa kuitenkin esittämään kysymyksen: ovatko tässä syksyn trendikkäimmät housut?

Luo tyyli

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt