Testasimme 15 pohjustusvoidetta, jotka pelastavat meikkisi – voittaja on suorastaan täydellinen tuote

Julkaistu:

Testattua
Löysimme uusia suosikkeja, ja markettimerkkikin yllätti iloisesti.
Primer eli pohjustusvoide on meikkipohjan pelastus – etenkin kesällä.

Testasimme 15 tuotetta eri hintaluokista sekaiholle. Näiden avulla saat meikkivoiteen pysymään, häivytät ihohuokoset ja taiot kasvoille upeaa hehkua!

Gosh Primer Plus+ Skin Adaptor, 24,90 €

Tekee ihosta välittömästi paremman ja terveemmän näköisen. Sopii meikkivoiteen alle, mutta jos peitettävää ei ole, vielä paremmin tämä toimii yksinään – tuote korjaa jo itsessään sen verran ihon väriä. Pisteitä laskee se, että rasvoittuvalle ihotyypilleni tämä muuten ihan onnistunut tuote on hiukan liian tuhtia koostumukseltaan. Meikkipohjasta tulee aavistuksen paksun näköinen, ja luvattu hehku jää puuttumaan.

Pisteet: 2½ / 5


Ole Henriksen Banana Bright Face Primer, 50,50 €

Ole Henriksenin C-vitamiinia sisältävä ihonhoitolinja The Truth Collection laajenee primerin myötä hiukan meikkien puolelle. Tuubi tekee ihania taikoja. Voiteen koostumus on miellyttävän pehmeä, ja tuoksu huumaavan ihana. Ihosta tulee sileä, kuulas, hehkuva ja samettisen pehmeä. Myös ihohuokoset blurraantuvat kiitettävästi. Ohjeen mukaan tuotetta voi käyttää yksinään ihon kaunistajana, meikin alla primerina tai jopa meikin päällä highlighterina. Pelkästään tätä en käyttäisi, sillä sekaihostani tulee liian kiiltävä. Sen sijaan meikkivoiteen kanssa tuote loistava pari. Iltaa kohti meikkivoiteen pysyvyys hiukan heikkenee, ja iho alkaa paikoin kiiltää rasvaisen näköisenä.

Pisteet: 4 / 5


Kicks Beauty Skin Protecting Primer, 17,90 €

Ihanan kevyt primer! Vesipohjainen pohjustusvoide sisältää muun muassa hyaluronihappoa, ja tuotteen koostumus muistuttaakin ohutta kosteusvoidetta. Iho näyttää terveen hehkuvalta, ja meikkipohjasta tulee kuulas ja tasainen. Kosteuttava primer pitää meikin koko päivän freesinä – iho ei näytä missään vaiheessa kuivahtaneelta eikä meikki pakkelimaiselta. Tämän uskoisin sopivan kaikille ihotyypeille. Tuote lupaa myös suojata ihoa siniseltä valolta ja saasteilta.

Pisteet: 4½ / 5


L’Oréal Paris Infaillible Luminizing Primer, 12,90 €

Pohjustusvoide tuntuu öljymäiseltä, ja tuotteessa on primeriksi liikaa helmiäistä. Lopputulos ei ole kuultava vaan kiiltävä, eikä meikkivoidekaan tahdo pysyä paikoillaan tämän päällä.

Pisteet: 1 / 5


Estelle & Thild Liquid Illuminator, 31,50 €

Ohut ja nestemäinen sävytetty kuultovoide antaa kasvoille sen verran väriä, että sen levittämistä joutuu työstämään hiukan värittömiä primereita huolellisemmin. Hehkua tulee reippaasti – omaan makuuni jo liikaakin ilman meikkivoidetta. Kun meikkivoidekin on paikoillaan, kasvojen ilme on kirkastunut kauniisti, ja iho hohtaa terveen näköisenä. Monitoimituote lupaa myös häivyttää ihohuokosia, mutta tätä se ei tee kovin tehokkaasti. Meikkivoide kertyy hiukan päivän mittaan ihon pikkuvirheisiin.

Pisteet: 3 / 5


Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer, 16 €

Maksimaalista hehkua kultaan vivahtavassa sävyssä, joka korostaa päivettynyttä ihoa kauniisti. Hohdon voimakkuus lähentelee highlighteria. Tuote sopiikin arkikäyttöä paremmin niihin tilanteisiin, kun haluat meikata ihon superhehkuvaksi.

Pisteet: 2½ / 5


L'Oréal Paris Glow Chérie, 17,90 €

Harvinainen yhdistelmä hehkua ja blurrausta samassa tuubissa. Iho näyttää sileämmältä, tasaisemmalta ja hehkuvalta – yksinkertaisesti kauniimmalta – ja meikkivoide pysyy päivän hyvin paikoillaan. Pikkumiinus siitä, että kosteuttava pohjustusvoide tuntuu aavistuksen tahmealta.

Pisteet: 4½ / 5


MAKETHEMAKE Niacinamide Soft-Focus Primer, 18 €

Skin Cityn tuore lanseeraus on verkkokaupan oma merkki MAKETHEMAKE, joka yhdistää ihonhoidon ja meikin. Pohjustusvoide silottaa ihon silkkiseksi: ihon pinta tasoittuu, ja pikkuvirheet häivyttyvät. Meikkipohja on kunnossa vielä illallakin. Primer myös heijastaa valoa, mutta jään kaipaamaan vielä hiukan enemmän hehkua. Tuote sisältää niasiiniamidia, jonka luvataan säännöllisesti käytettynä kirkastavan ihoa.

Pisteet: 4½ / 5


Sensai Glowing Base, 50,90 €

Jos et yleensä pidä primereista, tai niiden käyttäminen tekee meikistäsi liian paksun tuntuisen, Sensain pohjustusvoide voi olla ratkaisu. Voide on niin ohutta, että se tuntuu seerumimaiselta ja levittyy kuin itsestään. Ihosta tulee raikkaan kuulas, ja sen pinta näyttää aluksi ihanan tasaiselta. Työpäivän aikana huomaan, että koostumus on sekaiholleni jo liiankin ohut. Meikkivoide on aavistuksen verran kertynyt ihohuokosiin.

Pisteet: 3½ / 5


Max Factor Miracle Prep Pore Minimising + Mattifying, 17,50 €

Tämän pitäisi tehota nimenomaan ihohuokosiin. Primer kyllä tasoittaa niitä jonkin verran – mutta vaikutus ei ole lainkaan niin huomattava kuin olisin täsmätuotteelta odottanut. Perustuote.

Pisteet: 3 / 5


Max Factor Miracle Prep Colour-Correcting + Cooling, 18,50 €

Vihertävä pohjustusvoide on riittoisaa, liukuu kasvoille helposti ja tekee ihon pinnasta puuteroidun tuntuisen. Väriä korjaavan vaikutuksen huomaa välittömästi, punoittavat kohdat neutraloituvat. Meikkivoiteen levittämisen jälkeen lopputuloksena on kauniin kuulas iho. Yllätyksekseni myös ihon pinta näyttää hyvin sileältä – ihohuokoset tasoittuvat tällä tuotteella paljon paremmin kuin saman sarjan violetilla ihohuokosille räätälöidyllä primerilla.

Pisteet: 4½ / 5


Clarins Instant Poreless, 29,50 €

Koostumus tuntuu levitysvaiheessa hiukan tahmealta, mutta voide muuttuu iholla välittömästi puuterimaiseksi. Blurraa ihohuokosia kuten lupaa, ja meikkipohja pysyy hyvin paikoillaan. Tuotteen tarkoituksena on tehdä ihosta mattapintainen, mutta itselleni lopputulos on jo liiankin matta. Iho näyttää aavistuksen kuivalta.

Pisteet: 3½ / 5


NYX Bare With Me Hydrating Jelly Primer, 19,50 €

NYXin hyytelö-primer on koostumukseltaan testituotteiden yllättävin. Olen kuitenkin turhaan epäluuloinen, sillä hyytelömäinen pohjustusvoide osoittautuu ihanaksi kesämeikin raikastajaksi, ja meikkipohja pysyy muuttumattomana koko päivän. Primer tuntuu lähes kosteusvoidemaiselta, ja lopputulos on ”dewy” eli juuri sellainen hieman kostean näköisenä hohtava iho, jota tällä hetkellä tavoitellaan.

Testin voittaja!

Pisteet: 5 / 5


Dior Backstage Face & Body Primer, 47,90 €

Testin kalleimmasta päästä oleva tuote on toimiva, mutta edullisemmatkin yltävät yhtä hyvään lopputulokseen. Primer tasoittaa ihoa ja tekee siitä mattapintaisen – tämän pohjan päälle meikkivoide levittyy erittäin hyvin. Lopputulos ei ole aivan niin kuulas kuin toivoisin.

Pisteet: 4 / 5


Beautyblender Opal Essence Serum Primer, 36,90 €

Seerumimainen primer on alkuun hiukan tahmeaa, mutta tunne ei jää iholle. Tuote levittyy hetkessä joko beautyblenderillä tai sormin – en huomaa levitystapojen eroa lopputuloksessa. Iho näyttää heleältä mutta myös blurratulta. Meikkivoide ei muutu missään vaiheessa päivää pakkelimaiseksi, mutta meikki tuntuu hiukan paksulta kerrokselta.

Pisteet: 4½ / 5


Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustestimme täällä! Seuraa MyStylea myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt